Controversata Dana Budeanu a pus ochii pe David Popovici! Ce a scris creatoarea de modă pe Facebook: „Jos labele de pe el”

Gheorghiu Dan / 17.08.2022, 07:20
Controversata Dana Budeanu a pus ochii pe David Popovici! Ce a scris creatoarea de modă pe Facebook: „Jos labele de pe el”

David Popovici a fost cel mai rostit nume în România pe parcursul ultimelor zile, iar despre performanțele pe care le-a obținut noua stea a înotului mondial a vorbit inclusiv controversata Dana Budeanu. Criticul de modă a renunțat, însă, la vorbele acide cu care a obișnuit și a folosit câteva cuvinte superbe la adresa lui Popovici.

Dana Budeanu, impresionată de reușitele și de caracterul lui David Popovici. Controversata creatoare de modă a pus ochii pe el

David Popovici și-a confirmat statutul de nouă stea a înotului mondial, după ce la Campionatele Europene de Natație de la Roma a cucerit aurul în probele de 100 metri, respectiv 200 metri liber, iar Dana Budeanu, controversata creatoare de modă, a pus ochii pe puștiul de 17 ani.

Popovici nu doar câ a câștigat aurul în probele menționate, ci a spulberat și un record istoric. El a devenit cel mai rapid înotător din istorie, după ce în proba de 100 metri liber a doborât recordul mondial.

Nu doar aceste performanțe au impresionat-o pe Dana Budeanu, ci și caracterul frumos al lui David Popovici. În interviurile pe care le-a oferit atunci când a ieșit din bazin și nu numai, David Popovici a dat de fiecare dată dovadă de modestie și a demonstrat că are o inteligență cu mult peste medie.

Iar aceste calități au determinat-o pe Dana Budeanu să îi dedice un lung mesaj postat pe rețelele de socializare.

David Popovici, o minune de băiat, care vorbește la șaptesprezece ani ca un om mare… Și este! Este un mare OM, născut și crescut în țara care n-a făcut NIMIC pentru el și care astăzi, stângaci, dezobișnuită de a mai avea campioni, și-l asumă!

David Popovici nu este al României și al românilor! Noi și România nu am făcut NIMIC pentru David!

David a crescut într-o familie ca doar cele foarte puține rămase astăzi, minunate, apoi a înotat printre cei mai mulți ai generației lui, cei mulți pierduți între rețelele sociale, părinți defazați și dascăli de nota șapte și a ajuns campionul lumii! S-A SALVAT!

Cei care astăzi se agață cu câte o poză sau premiu de un înger care și-a crescut aripile SINGUR…sunt aceia care au îngropat ROMÂNIA, sportul românesc, generații de copii, credință în DUMNEZEU, identitatea NAȚIONALĂ!”, așa a început mesajul postat de Dana Budeanu, pe rețelele de socializare.

„Jos labele de pe el!”

În continuare, creatoarea de modă și-a exprimat aprecierea pentru părinții lui David Popovici, dar și pentru antrenorii care s-au ocupat de evoluția puștiului pe plan sportiv.

„JOS LABELE DE PE EL!

Noi nu te merităm, David! Părinții tăi, da! Antrenorul tău, da! Noi n-am făcut nimic pentru tine. Ci doar ne-am complăcut în mizeria ce astăzi a înghițit tot ceea ce e pur și sfânt într-o țară: COPIII!

Mulțumim că ești un exemplu pentru alți copii. Alți copii care vor să creadă că vor reuși SINGURI! Ești un exemplu pentru fetițele mele, care sunt de vârsta ta. Care acum când eu scriu acest umil text, joacă fotbal pe un maidan cu alți copii de nații amestecate, care visează toți să fie campioni!

Mulțumesc că am plâns, simțind emoția părintelui ce visează ca puiul sau să fie fericit!

Să fii fericit…CAMPION AL SUFLETELOR NOASTRE!”, a mai adăugat Dana Budeanu.

Postarea creatoarei de modă a fost extrem de apreciată în spațiul online, reușind să adune aproape 55.000 de „like-uri” și 7.000 de distribuiri.

S-a aflat unde va pleca David Popovici la câteva zile după finalul Campionatelor Europene. Program infernal pentru super-campionul din România.