Copilul care a prezis pandemia de COVID, profeții despre România: „Încearcă să creeze panică pe baza predicțiilor”

Alex Cazacu 23.09.2023, 13:55
Copilul care a prezis pandemia de COVID, profeții despre România: „Încearcă să creeze panică pe baza predicțiilor”

Copilul care a prezis pandemia de coronavirus a făcut profeții despre țara noastră. Abhigya Anand, tânărul indian care a uimit lumea cu premonițiile sale a dezvăluit ce se va întâmpla cu România. Conform previziunilor adolescentului, țara noastră va trece printr-o transformare de proporții.

Abhigya Anand, profeții despre România. Ce se va întâmpla cu țara noastră, potrivit tânărului profet

De curând, tânărul profet din India a discutat despre schimbările prin care va trece România. Abhigya Anand, copilul care a prezis pandemia de Covid-19 și care a uimit o lume întreagă cu predicțiile sale, susține că transformări majore vor avea loc în țara noastră.

Totodată, Anand a prezis că românii vor avea parte de oportunități, însă vor exista și momente dificile. În vârstă de numai 17 ani, profetul indian susține că scopul previziunilor sale este de a avertiza, nu de a speria.

”România va trece printr-o transformare uriașă. Nu sunt aici pentru a speria, ci pentru a avertiza. Fiecare schimbare aduce dificultăți, dar și oportunități. Sunt convins că România va supraviețui”, a spus Abhigya Anand.

Sfaturile lui Abhigya Anand pentru a depăși dificultățile

Totodată, adolescentul a spus și cum se poate ieși cu bine dintr-o perioadă dificilă. După cum susține Anand, primul lucru care îi poate ajuta pe oameni să facă față cu bine greutăților este credința în Dumnezeu. De asemenea, copilul-profet din India a precizat că oamenii nu trebuie să și facă rău unul altuia.

”Acces cât mai puțin tehnologiile moderne, iar oamenii să stea cât mai mult timp la aer curat și să facă exerciții fizice”, spune indianul. În plus, tânărul de 17 ani a spun că, pe baza profețiilor sale, multe ziare încearcă să creeze panică. Cu toate acestea, el susține că își dorește doar să avertizeze lumea.

Copilul care a prezis pandemia de COVID, profeții despre România. Ce se va întâmpla cu țara noastră
Copilul care a prezis pandemia de COVID, profeții despre România. Ce se va întâmpla cu țara noastră

”Multe ziare încearcă să genereze panică pe baza profețiilor mele, dar eu doar avertizez oamenii de ceea ce s-ar putea întâmpla. La final, totul rămâne la latitudinea fiecăruia dintre noi”, a mai spus Abhigya.

Nu în ultimul rând, tânărul prezicător a explicat că alimentația sănătoasă este foarte importantă pentru organismul uman, de aceea recomandă consumul de legume și fructe cultivate în grădinile proprii. În opinia lui Anand, sănătatea mentală este la fel de importantă, așa că trebuie să avem emoții pozitive chiar și atunci când sunt probleme. ”Aveți mare grijă să nu mai suferiți pentru că vă veți da sănătatea peste cap”, spune el.

Urmăriți Playsport.ro și pe