Copilul din imagine este una dintre cele mai frumoase și bogate sportive din România. Imaginea a strâns mii de like-uri

Moldoveanu Camelia / 30.04.2021, 14:35
Copilul din imagine este una dintre cele mai frumoase și bogate sportive din România. Imaginea a strâns mii de like-uri

În această fotografie este chiar una dintre cele mai frumoase și bogate sportive din România. Cel mai probabil n-ai reușit să o recunoști pe Sorana Cîrstea. Această poză a strâns mii de like-uri pe rețelele de socializare.

Sorana Cîrstea a cucerit mereu cu zâmbetul ei

sorana cirstea in copilarie
Așa arăta Sorana Cîrstea pe când doar visa la cariera de astăzi

Născută pe 7 aprilie 1990, în București, Sorana a copilărit la Târgoviște. Părinții acesteia s-au retras din București chiar în anul în care s-a născut marea tenismenă. Familia ei se trage din acest oraș și este una prosperă. Mihai Cîrstea, tatăl Soranei, o duce bine cu banii și și-a ajutat fiica cu banii obținuți din firma de distribuție de înghețată pe care o deține.

După cum s-a putut vedea în toate pozele din copilăria jucătoarei de tenis, ea a fost fericită și mereu a cucerit lumea cu zâmbetul ei larg. Această poză alb-negru a fost postată chiar de Sorana Cîrstea în urmă cu ceva timp și a mărturisit fanilor săi că este printre preferatele ei.

Cum a ajuns Sorana cu Ion Ion Țiriac și ce cadou incredibil a primit

Spre finalul anului 2019, după ce Ion Ion Țiriac și-a anunțat oficial despărțirea de fosta soție, Ileana Lazariuc, s-a auzit că are o nouă cucerire. Era vorba despre nimeni alta decât Sorana, una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din România.

Presa scria în 2020 că cei doi au planuri serioase și că fiul lui Ion Țiriac și-a cerut iubita de soție. Diferența dintre cei doi îndrăgostiți este de 13 ani. Tenismena a mai avut o relație în trecut cu Santiago Giraldo din 2014 până în 2017. Coincidență sau nu, în 2017 Ion Ion Țiriac divorța de Ileana Lazariuc.

Potrivit digisport.ro, Ion Țiriac i-a făcut cadou Soranei participarea la Jocurile Olimpice, deși sportiva nu îndeplinește condițiile. Socrul jucătoarei de tenis este chiar președinte Federației Române de Tenis.

Tatăl Soranei joacă și el tenis

Mihai Cîrstea a declarat în 2012 că este pasionat de tenis. Nu doar că urmărește fiecare competiție a fiicei sale, ci și practică acest sport. Acum că fiica sa a reușit să stabilească un nou record istoric odată cu câștigarea trofeului în Turcia, tatăl acesteia este sigur și mai fericit că soția a îndrumat-o pe Sorana către tenis.

M-aş fi trezit oricum să urmăresc meciurile de tenis, fiindcă este un sport care-mi place. Îl şi practic. Joc de plăcere. Fiica mea a evoluat cu dureri la spate şi este obligată să-şi ia patru-cinci zile de pauză. La turneu i-a avut alături pe Victor Ioniţă, care îi este şi antrenor, şi pe Lili, mama ei. De fapt, soţia mea este cea care a îndrumat-o către tenis, după ce ambele au admirat-o pe Steffi Graf. Sorana chiar a avut ocazia s-o cunoască personal pe Graf, la Los Angeles, unde s-a antreant cu ea şi cu soţul ei, americanul Andre Agassi”

Iubita lui Ion Ion Țiriac, Sorana Cîrstea, a intrat în istorie după victoria de la Istanbul

La 31 de ani, a câștigat al doilea turneu WTA din carieră. Iubita lui Ion Ion Țiriac, Sorana Cîrstea, a intrat în istorie după victoria de la Istanbul. La 18 ani, Sori cucerea primul ei titlu, în competiția de la Taskent, în Uzbekistan. Era octombrie 2008. De atunci, în ciuda talentului uriaș, jucătoarea din Târgoviște, nu mai repetaset performanța. E drept, a ajuns până pe locul 21 în ierarhia mondială, în 2013, dar și în sferturi de finală la Roland-Garros, în 2009. Însă, ceva a oprit-o să facă saltul către Olimpul tenisului, așa cum l-a făcut, ceva mai târziu, Simona Halep.

Sorana Cîrstea (58 WTA) s-a impus în turneul de la Istanbul. A învins-o clar pe belgianca Elise Mertens, prima favorită a turneului. Sorana a demonstrat încă o dată că are capacitatea de a bate orice jucătoare, indiferent de valoarea acesteia. Cu această ocazie, ea a intrat în istoria circuitului mondial feminin. Siteul oficial al WTA i-a dedicat un material în exclusivitate. Organizația ce conduce destinele tenisului feminina a remarcat o statistică extrem de interesantă: e a treia sportivă din istorie din punct de vedere al timpului trecut între primul și al doilea trofeu din carieră.