Corina Caciuc, Reghecampf și Anamaria Prodan, sub același acoperiș. Dezvăluiri incredibile

Giosanu Catinca / 20.01.2022, 16:12
Corina Caciuc, Reghecampf și Anamaria Prodan, sub același acoperiș. Dezvăluiri incredibile

Impresara Anamaria Prodan continuă seria dezvăluirilor. Femeia a cărei vârstă este greu de ghicit dacă ne luăm după aspectul impecabil al trupului ei a dezvăluit că cel care îi este încă soț în acte a îndrăznit să își aducă amantele la ea acasă. Și că au trăit sub același acoperiș toți. 🙂

Anamaria Prodan nu își poate lua gândul de la Reghecampf

Anamaria Prodan a spus de nenumărate ori că nu vrea să mai audă de antrenorul Universității Craiova și că nu există cale de împăcare. Totuși, ea continuă să se gândească la el. Și este de înțeles, căci au trăit mai bine de zece ani împreună.

Nimeni nu știe cum a decurs relația dintre impresară și antrenor, cert este că ea îl acuză acum că a avut tupeul să îi bage amantele în casă, după cum a declarat chiar ea. Dezvăluirile au fost făcute în cadrul podcastului ”La Mijloc”.

”L-am iubit prea mult”

Impresara nu s-a mai putut abține și a dat cărțile pe față.

Greșeala mea a fost că l-am iubit prea mult și că l-am ridicat prea mult. Toată viața am să-l iubesc. Toată inima mea este așa și 90% va rămâne Laurențiu Reghecampf. Este firesc!”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, despre idila lui Reghecampf cu amanta. ”Pe actuala a ținut-o și acasă la mine”

Fiica Ionelei Prodan afirmă că și-a iertat soțul de nenumărate ori din cauza infidelităților. Ea s-a lăsat impresionată de lacrimile pe care acesta le-ar fi vărsat ca să fie iertat. Anamaria Prodan mai spune că Corina Caciuc l-ar fi șantajat pe Laurențiu Reghecampf cu e-mail-uri și l-ar fi presat să îi aducă cât mai repede actele de divorț. Antrenorul de la Universitatea Craiova i-ar fi trimis toate mesajele soției sale.

Pe actuala a ținut-o și acasă la mine. Eu am luptat până acum și am trecut mereu peste. Pentru mine, familia este cel mai important lucru de pe pământ. Familia e Dumnezeu. Cum era să-i zic eu lui Reghecampf când s-a întâmplat prima dată să plece că nu mai am nevoie de el. L-am luat și i-am explicat pas cu pas. (….) Și dacă era câștigătoare de Oscar, eu nu eram de acord să mă deranjeze una și să-mi șantajeze bărbatul dacă nu-i dă acte de divorț…”, a mai spus impresara în cadrul podcastului.

Cel mai tare pe Ana o deranjează că Reghecampf nu se interesează aproape deloc de băiatul de 13 ani pe care îl au împreună, după cum a declarat chiar ea.