Corina Caragea s-a despărțit înainte de Sărbători. Frumoasa știristă de la Pro Tv a suferit serios din dragoste în trecut

Ștefănescu Dragoș 09.12.2022, 09:03

Corina Caragea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. În ciuda frumuseții și succesului său, jurnalista a trecut și prin momente neplăcute în viața personală. În urmă cu câțiva ani, Corina s-a despărțit de iubitul său chiar înaintea sărbătorilor de iarnă.

Despărțirea care a devastat-o pe Corina Caragea

Corina Caragea este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate prezentatoare TV din țara noastră. Cu o  lungă carieră în jurnalismul sportiv, ea s-a făcut remarcată și prin calitățile sale fizice evidente.

Corina este o prezență foarte activă pe rețelele de socializare, însă reușește să păstreze discreția în privința vieții sale private. Totuși, în urmă cu mai mulți ani, jurnalista nu a putut ține departe de ochii presei despărțirea de iubitul său.

Mai exact, în toamna anului 2011, Corina a pus capăt relației pe care o avea cu Bogdan Rusea, fiul unui afacerist din Ploiești. Cei doi au avut o relație de iubire timp de doi ani, însă Corina a decis că este momentul să se despartă. Ruptura a survenit chiar înaintea sărbătorilor de iarnă. Dezamăgită, prezentatoarea TV a decis să plece în vacanță alături de prietenii săi, unde și-a sărbătorit și ziua de naștere.

De altfel, relația dintre Corina Caragea și Bogdan Rusea a fost presărată cu mai multe momente tensionate. În cei aproape doi ani pe care i-au petrecut împreună, ei au fost surprinși inclusiv în mijlocul unui conflict verbal în plină stradă. Cei de la Click.ro susțin că prezentatoarea TV a rămas cu ochii în lacrimi în urma conflictului avut cu Bogdan.

Corina Caragea iubește din nou

După relația eșuată cu Bogdan Rusea, Corina Caragea și-a schimbat stilul de viață. Ea a devenit o prezență mult mai discretă, însă și-a încântat mereu urmăritorii cu fotografii din călătoriile sale.

Corina Caragea nu a rămas însă singură după despărțirea de Bogdan. Din anul 2013, ea este într-o relație cu Robert Pongracz, alături de care își trăiește viața și în prezent. Ei au o relație foarte discretă. Presa a vehiculat în repetate rânduri că cei doi s-ar fi căsătorit, lucru negat la fel de des de prezentatoarea TV. Corina este de părere că nu are nevoie să facă nuntă pentru a fi fericită, fiind convinsă că dragostea poate exista și fără căsătorie.

Este un pas la care trebuie să mă gândesc foarte bine înainte să îl fac şi nu vreau să mă grăbesc. Nu o să îmi fac niciodată planuri cu privire la acest subiect”, declara Corina Caragea în urmă cu mai mulți ani.

În vârstă de 40 de ani, Robert deține un cabinet medical la Frankfurt, Germania. De asemenea, Pongracz a fost timp de șase ani și jumătate șeful sectorului internațional la Liga Profesionistă de Fotbal din Spania, apoi până în decembrie șeful biroului executiv al președintelui acestei instituții.

Urmăriți Playsport.ro și pe