Cornel Șfaițer și -a pierdut soția în vârstă de doar 56 de ani. Tragedia s-a întâmplat azi noapte

Iosif Pintilie 04.12.2022, 11:38
Cornel Șfaițer și -a pierdut soția în vârstă de  doar 56 de ani. Tragedia s-a întâmplat azi noapte

Daniela Șfaițer, soția omului de afaceri și cunoscutului om de fotbal Cornel Șfaițer, a murit în această dimineață. Daniela Șfaițer ne-a părăsit la doar 57 de ani. Aceasta se afla în casa ei din Vorona, județul Botoșani, când i s-a făcut rău.

Soțul ei, actualmente președintele clubului Poli Iași, a fost cel care a chemat ambulanța. Daniela a fost transportată la spital, însă medicii nu au mai putut să o salveze. Conform unor surse din cadrul Spitalului ”Mavromati” din Botoșani, aceasta a suferit un accident vascular cerebral.

S-au căsătorit acum 35 de ani

Daniela și Cornel Șfaițer aveau o căsnicie de 35 de ani. În luna mai, publicația Botoșăneanul realiza un interviu cu soția omului de afaceri. Pentru această publicație, ea a explicat cât de important a fost soțul ei în dezvoltarea sa.

”Cornel Șfaițer m-a schimbat, m-a educat practic să fiu un om puternic. El m-a lăsat să muncesc, să mă zbat, să văd ce înseamnă să fiu mamă, să fiu soție, să fiu partener de afaceri”, spunea Daniela Șfaițer

Susținător moral al soțului ei, Daniela Șfaițer a fost mereu o persoană dedicată comunității. Ea avea un ultim vis, înainte de pensionare: să înființeze o fundație caritabilă pentru toți oamenii ce nu au avut norocul unui trai decent.

”Eu îmi dau seama, le văd durerea. Eu sunt născută la o zi mare, pe 2 februarie. Așa mi-au spus toți preoții, că eu sunt lăsată să dau. Le văd durerea și disperarea, trebuie să fie cineva să îi ajute. Și îi ajut pe toți indiferent ce probleme au, mai ales copiii bolnavi”, mărturisea Daniela Șfaițer.

Familia Șfaițer deține un imperiu în domeniul băuturilor spirtoase

Împreună cu alte câteva familii din județul Botoșani, familia Sfaițer deține acțiuni la una dintre cele mai mari fabrici de băuturi spirtoase din România. Compania lui produce celebra vodcă ”Voronskaya”, denumită chiar după numele localității în care avea să își găsească sfârșitul soția lui Cornel Șfaițer.

În urmă cu un an, compania era zguduită de o altă veste cutremurătoare. Neculai Catană, unul dintre acționarii companiei, s-a stins din viață. Avea doar 56 de ani. Acesta. împreună cu Cornel Șfaițer, deschidea compania Prodalcom în 1993, brand ce avea să producă zeci de milioane de euro.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Urmăriți Playsport.ro și pe