Cosmin Seleși, dezvăluiri intime. Ce îi spune soția în privat, când nu-i aude și nu-i vede nimeni: „Trebuie să dăm asta”

Alex Cazacu 10.09.2023, 11:27

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori români și atacant în Naționala Artiștilor, Cosmin Seleși se întoarce în forță pe micile ecrane. După ce a lipsit o perioadă din lumina reflectoarelor, artistul este pregătit să ”bată palma” cu invitații săi, în emisiunea de la Pro TV. Într-un interviu recent, Seleși a făcut o serie de dezvăluiri din viața de familie.

Cosmin Seleși, dezvăluiri despre viața de soț și tată: ”Sunt mai aspru”

Cosmin Seleși care, după cum vă spuneam, este și jucător în Naționala Artiștilor, a vorbit recent despre viața de familie. După cum mărturisește chiar el, actorul este un tată destul de sever și crede că, mai ales în primii ani de viață, copii au nevoie de anumite reguli.

În cadrul unui interviu oferit celor de la Cancan, Seleși a dezvăluit, printre altele, ce fel de elev era. Cum a fost pe vremea când mergea la școală? ”Genul care prindea din clasă lucrurile care îi conveneau”, spune el.

”Sunt mai aspru un pic, mai cu reguli. Eu cred că educația copiilor, cel puțin în primii șapte, opt, zece ani, au nevoie de reguli. Și nu mă refer doar la reguli stricte. E regulă clară, ne spălăm pe mâini înainte de masă, și asta e o regulă. Regulă să ne spălăm pe dinți dimineața și seara. Regulă să ne facem patul. Și eu funcționez după reguli. Și tu funcționezi după reguli. Cred că trebuie să le dăm asta la început”, a mărturisit Cosmin Seleși, potrivit Cancan.ro.

Cosmin Seleși, dezvăluiri intime. Ce îi spune soția în privat, când nu-i aude și nu-i vede nimeni
Cosmin Seleși, dezvăluiri intime. Ce îi spune soția în privat, când nu-i aude și nu-i vede nimeni

Ce îi spune soția în privat: ”Nu mă contrazice”

Printre întrebările la care a răspuns fotbalistul din Naționala Artiștilor a fost și unele legate de partenera lui de viață. Nu s-a contrazis niciodată cu soția lui de față cu copiii, iar dacă greșește cumva, situația se rezolvă în privat, departe de văzul și auzul celor mici.

”Nu, niciodată nu ne-am contrazis. Dacă eu hotărăsc ceva, soția nu mă contrazice, de față cu copiii. Dacă am greșit, îmi spune în privat, că atunci bulversezi copilul”, a adăugat Seleși, potrivit sursei citate.

După câteva luni de incertitudine cu privire la motivul pentru care a fost adus la Pro TV, Cosmin Seleși a reapărut pe micul ecran, la ”Batem Palma?”, show care a intrat în grila de programe înlocuind ”Ce spun românii”, emisiune prezentată anterior de Cabral.

Urmăriți Playsport.ro și pe