Craiova a luat din nou foc! Mititelu a dezgropat securea războiului cu rivala. Cîrţu, ţinta patronului de la FCU: „Este omul care a băgat Craiova în cele mai ruşinoase blaturi posibile”

George Drafta 29.05.2023, 12:26
Craiova a luat din nou foc! Mititelu a dezgropat securea războiului cu rivala. Cîrţu, ţinta patronului de la FCU: „Este omul care a băgat Craiova în cele mai ruşinoase blaturi posibile”

Adrian Mititelu nu s-a putut abţine după ce echipa sa a ajuns în barajul de calificare pentru Conference League, iar rivala din oraş nu a reuşit să facă acest pas.

Eşecul trupei lui Neagoe de aseară nu l-a entuziasmat peste măsură pe patronul celor de la FCU, care a încercat în ultima vreme să nu mai intre în contre cu oficialii de la CSU.

„Încerc să mă autosugestionez să nu mă bucur, suporterii noştri se bucură şi nu e bine. Şi ei s-au bucurat când ne-a bătut Sepsi cu 4-0 şi li s-a întors, ni se întâmplă rău şi nouă când ne bucurăm de răul lor şi invers, parcă e un blestem. Echipa asta s-a inventat ca să mă omoare pe mine, patronul lor m-a ţinut 7 ani de zile în foamete.

Am reuşit să revin şi mă ajută Dumenzeu să le iau faţa în ultima zi a campionatului. Ei care au nu ştiu ce buget, îl umflă din an îna, spre desoebire de ei eu nu am primit o bază de pregătire de la primărie. Îi dau lista cu ce a primit. Am încercat să le dau calde, dar schimb placa cu ei imediat”, au fost vorbele lui Adrian Mititelu, în emisiunea Fanatik Superliga.

CSU Craiova a ratat pentru prima oară participarea în cupele europene din 2017 încoace © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
CSU Craiova a ratat pentru prima oară participarea în cupele europene din 2017 încoace © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Tensiuni în creştere

Mititelu a anulat însă amistiţiul în această dimineaţă. Cel mai mult l-au deranjat declaraţiile lui Sorin Cîrţu.

„M-au enervat tare, am fost la un pas să rup silenzio stampa. El e primul care a venit în România cu conceptul ăsta. Nu vă amintiţi în 2012 când s-a validat dezafilierea Craiovei? El a fost complicele distrugerii Craiovei. A fost prieten cu toţi duşmanii Universităţii.

Am tăcut ca să nu iasă scandal, chiar am vrut să fac pace cu Rotaru, m-a rugat şi băiatul meu. Însă când văd câte de aroganţi sunt ei… Păi stai puţin că vă spun eu cine sunteţi. Eu am luptat pentru corectitudine, păi ne atacă ei pe noi, nu e corect, că au făcut averi din fotbal”, a adăugat Mititelu.

Atac la baionetă

Omul de afaceri a trecut apoi la acuze dintre cele mai grave la adresa fostei glorii aflată în tabăra rivală.

„Cine l-a gonit pe Oblemenco de la club în `93? De ce a murit în Maroc Oblemenco ? De ce nu a avut un loc la clubul Universitatea Craiova? Mi-a fost şi silă când l-am văzut că se pupa cu rudele lui Oblemenco. Cîrţu fost membru al Cooperativei, este omul care a băgat Craiova în cele mai ruşinoase blaturi posibile, vindea meciurile la Extensiv, pe banda rulantă, el vorbea de Hagi ? Ca antrenor a distrus fotbalul, a fost un mare fotbalist şi punct.

A fost complice la devalizarea clubului meu. Ştiţi cum îl bârfea pe Rotaru înainte să ajungă preşedinte? Vă dau 4-5 oameni care să vă spună. Vreau să fac cu el nişte războaie, îmi trebuie mai multe emisiuni ca să vă spun despre caracterul acestui individ. Ăsta ar trebui să tacă, i-a dat Hagi ce mai bună lecţie, pentru 4000 de euro de la Rotaru este în stare să facă orice”, a încheiat Mititelu.

Urmăriți Playsport.ro și pe