Crăpătura adâncă i-a pus în evidență picioarele superbe. Ținuta aleasă de Andreea Bălan când a luat cina cu Victor Cornea

Alex Cazacu 21.09.2023, 17:26

Andreea Bălan petrece clipe de vis alături de Victor Cornea. De curând, artista și tenismenul au ieșit la cină în Saint-Tropez. Frumoasa blondină a ales să poarte o rochie roșie, cu despicătură adâncă, și a atras toate privirile. Fosta solistă a trupei Andre l-a însoțit pe tenismen în Franța.

Andreea Bălan, apariție incendiară la Saint-Tropez

În Franța, Andreea Bălan și Victor Cornea au ajuns din motive profesionale, tenismenul având meciuri de jucat. Cu toate acestea, cei doi și-au extins sejurul cu câteva zile, bucurându-se de o scurtă minivacanță. După cum probabil știți deja, aceasta a devenit o tradiție pentru celebrul cuplu

În vara care tocmai a trecut, Andreea Bălan și-a însoțit iubitul în aproape toate locurile în care acesta a avut meciuri importante. În schimb, atunci când nu a putut merge cu el, vedeta l-a susținut cu sufletul la gură de acasă, alături de cele două fetițe ale sale.

Cum s-a afișat cântăreața

Nici de această dată, iubita lui Cornea nu s-a lăsat mai prejos. În urmă cu câteva zile, Andreea și-a susținut partenerul alături de fiicele sale chiar din tribune. Acum, cei doi petrec timp de calitate în Saint Tropez, iar asta se poate observa și din imaginile postate de vedetă pe pagina ei de Instagram.

După cum vă spuneam, la cină, Andreea a optat pentru o ținută extrem de atrăgătoare, care i-a scos evidență silueta de invidia. Rochia roșie, cu despicătură și mulată perfect pe corp, a fost completată cu o pereche de pantofi transparenți.

Așa se face că artista a devenit o priveliște uluitoare pentru oricine a trecut prin zonă. Cu toate acestea, cei care ar fi vrut să se apropie de frumoasa artistă au fost nevoiți să păstreze o distanța, pentru că frumoasa vedetă a fost însoțită de Victor Cornea, iubitul ei.

Ținuta aleasă de Andreea Bălan când a luat cina cu Victor Cornea
Ținuta aleasă de Andreea Bălan când a luat cina cu Victor Cornea

Andreea Bălan: ”Merg cu el la turnee”

După cum am menționat și în rândurile anterioare, Andreea a petrecut aproape întreaga vară alături de Victor Cornea, fiind prezentă la multe dintre meciurile tânărului tenismen. Chiar ea afirma de curând acest lucru.

”Am fost foarte curioasă să merg cu el la turnee, să văd cum joacă, cum câștigă și să fiu alături de el trup și suflet la toate meciurile. Am putut să fac acest lucru deoarece a venit vacanța și fetițele mele, Eluța și Clăriuța, aveau stabilită deja o lună de zile să o petreacă cu tatăl lor. Așa că toată luna iulie am fost liberă ca pasărea cerului”, spunea iubita lui Cornea.

Urmăriți Playsport.ro și pe