Cristi Borcea are un copil cu Voiculeasca! Fostul șef al lui Dinamo a fost obligat să își recunoască încă un urmaș

Bordei Radu 24.11.2022, 09:59

Fostul acționar dinamovist, Cristi Borcea, este cunoscut pentru faptul că este un adevărat cuceritor. Omul de afaceri pare mai liniștit la al treilea mariaj, cel cu Valentina Pelinel. Cei doi soți au 3 copii, dar afaceristul mai are un copil cu o femeie despre care nu se vorbește foarte mult.

Avocata cu care Cristi Borcea are un copil. A cunoscut-o în timpul căsniciei cu Mihaela

Omul de afaceri a avut multe aventuri în timpul primei căsnicii, cu Mihaela. Mariajul avea să se termine după ce fostul dinamovist a cunoscut-o pe Alina Vidican, cu care avea să se însoare pentru a doua oară. Puțină lume știe, însă, că Borcea a mai avut o relație, mai puțin mediatizată. Borcea s-a iubit cu o avocată, pe numele ei Simona Dana Voiculescu. Cei doi s-ar fi iubit intens, deși cel care a condus Dinamo încă era însurat cu prima lui nevastă.

Mai mult, în 2008, femeia a născut o fetiță, Andreyna Carolyn Christine, iar tatăl ei este Cristi Borcea. Cei doi nu au rămas împreună, iar Borcea avea să divorțeze de Mihaela, în 2011, pentru a se căsători, în același an, cu Alina Vidican.

Cum s-a căsătorit Cristi Borcea cu Alina Vidican. Mihaela a aflat în ultimul moment

Mariajul dintre Cristi Borcea și Mihaela s-a terminat în 2011, când omul de afaceri fusese deja cucerit de Alina Vidican. Fostul model i-a atras atenția fostului șef dinamovist și acesta s-a îndrăgostit iremediabil. Borcea, oricum, nu fusese un bărbat fidel, lucru confirmat de Mihaela. Aceasta a trebuit să accepte că mariajul ei nu mai are nicio șansă și i-a acordat bărbatului divorțul. Cei doi fuseseră căsătoriți timp de 22 de ani și au împreună trei copii.

Pentru mine a fost foarte importantă familia. Orice femeie deșteaptă care dorește să aibă o familie cred că închide ochii de multe ori. Nu mi-a plăcut, dar a trebuit să închid ochii. M-am gândit la familie, iar aceasta înseamnă soț, soție, copil. Dar nu poți să ții lângă tine un om care este îndrăgostit de altcineva, așa că ce să mai fac? mărturisea Mihaela imediat după ce i-a acordat divorțul afaceristului

Marea surpriză a venit după ce Borcea nu a pierdut timpul și s-a căsătorit imediat cu Alina. Chiar dacă a rămas în relații bune cu fostul soț, Mihaela a fost luată prins surprindere de acest eveniment. Cristi a anunțat-o chiar în ziua în care s-a recăsătorit.

M-a anunțat cu o oră înainte, mi-a trimis un mesaj. Îi urez tot ce e mai bun, eu nu o să merg, aș părea o nebună, a recunoscut Mihaela