Cristi Borcea este grav bolnav. Fostul șef al lui Dinamo a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă

Moldoveanu Camelia / 27.12.2021, 10:41
Cristi Borcea este grav bolnav. Fostul șef al lui Dinamo a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă

Fotbalul, problemele în afaceri și divorțurile i-au distrus sănătatea lui Cristi Borcea. Fostul președinte executiv de la Dinamo a mărturisit că este grav bolnav, motiv pentru care trebuie să urmeze un tratament medicamentos.

Cristi Borcea are probleme de sănătate grave

Nu puține sunt imaginile în care Cristi Borcea trăia intens minutele fiecărui meci. El era cu adevărat îndrăgostit de Dinamo, motiv pentru care a ajutat echipa să ajungă pe primele poziții din Liga 1. Însă, „câinii” au ratat cel mai important obiectiv, accederea în grupele UEFA Champions League. Fără să-și îndeplinească marele vis și cu probleme în afaceri, Borcea s-a îmbolnăvit și este nevoit să recurgă la pastile pentru a putea dormi. Cu toate că fotbalul i-a șubrezit sănătatea, Cristi Borcea mărturisește că nu regretă absolut nimic.

Am pierdut mult, cel mai mult am pierdut sănatatea. Nu dorm noaptea, iau cinci pastile pe zi, operaţie pe cord, două divorţuri, mai mult ce sa pierzi? Plus atâtea milioane. Am norocul că am o familie extraordinară, o soţie deosebită, care mă întelege că sunt momente grele prin ce am trecut, dar atunci m-au înţeles.

Le-am zis ca e fotbalul pe primul plan. Nu regret din ceea ce am făcut, am avut şi satisfactii. Marea mea nerealizare, Liga Campionilor. E o echipă blestemată (n.r.- Dinamo)”, a dezvăluit Cristi Borcea, pentru realitateasportiva.net.

Crăciunul, prilej de sărbătoare în familie

Cristi Borcea a fost eliberat din închisoare în noiembrie 2019. Acesta a petrecut în spatele gratiilor cinci ani de zile. Acesta are nouă copii cu patru femei, iar dintre aceștia, trei sunt cu Valentina Pelinel, actuala sa soție. Aceștia sunt gemenele Indira Maria și Rania Maria, precum și Milan Cristian.

Acesta și-a prețuit întotdeauna familia, chiar și în momentele în care a fost implicat, trup și suflet, 24 din 24, la Dinamo București. Chiar dacă el a declarat, în mai multe rânduri, că fotbalul era prioritar, nu și-a neglijat familia. Părinții acestuia au avut parte de cea mai bună viață, iar, pe numele mamei sunt mai multe firme care valorează peste 300 de milioane. De asemenea, Borcea s-a oferit să le construiască și o casă pentru a se muta, dar aceștia au refuzat.

Cristi le-a spus de nenumărate ori că le poate ridica o vilă, ori le poate cumpăra alta într-o zonă mai frumoasă. Au spus mereu că nu pleacă din căsuța lor, din liniștea lor. Că ceea ce au le ajunge binemersi, nu au nevoie de mai mult. Sunt oameni simpli, modești, familiști” au declarat surse apropiate ale familiei Borcea.