Cristi Borcea și Bianca Drăgușanu, mesaje de amor. Declarații incendiare

Moldoveanu Camelia / 12.01.2022, 15:01
Cristi Borcea și Bianca Drăgușanu, mesaje de amor. Declarații incendiare

Bianca Drăgușanu a detonat o bombă mărturisind legătura cu Cristi Borcea. Într-un final, după nenumărate zvonuri, diva a recunoscut totul într-o emisiune. Cu toate acestea, ea speră să nu o supere prea tare pe Valentina Pelinel.

Cristi Borcea i-a trimis mesaje de amor divei Bianca Drăgușanu

De ceva vreme Bianca Drăgușanu s-a retras „de pe sticlă”, însă, ocazional mai dă curs unor invitații la diverse emisiuni. De această dată a fost prezentă în platoul „Teo Show”, acolo unde a fost nevoită să răspundă mai multor întrebări incomode.

Bursucul, coprezentatorul emisiunii, a întrebat-o, printre altele, pe Bianca Drăgușanu: „Ce bărbat celebru ți-a făcut avansuri, dar nu ai avut o relație cu acesta?”

Fosta soție a lui Victor Slav nu a vrut să ofere un nume. După ce s-a gândit preț de câteva secunde, Bianca Drăgușanu a lăsat să se înțeleagă faptul că a fost curtată de Cristi Borcea.

E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii”, a declarat Bianca Drăgușanu.

A încercat fostul acționar al lui Dinamo să o înșele pe Valentina Pelinel cu Bianca Drăgușanu?

Ei bine, declarația divei Bianca Drăgușanu a lăsat să se înțeleagă faptul că singura care se poate supăra dacă pronunță numele lui Borcea este Valentina Pelinel. Ținând cont de faptul că pe vremea când diva era căsătorită cu Victor Slav,a mai fost întrebată de posibilele avansuri ale lui Cristi Borcea, răspunzând clar că „nu a existat niciodată niciun interes”, se pare că omul de afaceri a încercat să o înșele pe  Valentina Pelinel.

Nu am avut niciodată niciun fel de intersectare a drumurilor. Nu m-a sunat şi nici nu mi-a dat SMS. Eu îmi schimb foarte des telefonul. Nu sunt genul acela de femeie căreia să-i placă asocierile astea. Nu sunt eu cea mai curtată femeie, cea mai frumoasă. Sunt foarte ocupată şi nu sunt o femeie accesibilă”, spunea la acel moment Bianca Drăgușanu.

Ciudat este faptul că în urmă cu câteva luni s-a scris în presă despre o legătură amoroasă între Adelina Pestrițu și Cristi Borcea. După cele declarate de către Bianca Drăgușanu, milionarul pare să nu se fi liniștit cu siguranță nici după ce a reușit să-și întemeieze o familie cu femeia despre care a spus că a făcut orice fără să aibă scrupule.

Află de pe PlaySport.ro, în exclusivitate, care este singura femeie care l-a înșelat pe Cristi Borcea.