Cristiano Ronaldo l-a inspirat. În ce și-a investit Erling Haaland o parte din bani: „Datorită lui sunt fotbalist”

Catinca Giosanu 27.05.2023, 12:54
Cristiano Ronaldo l-a inspirat. În ce și-a investit Erling Haaland o parte din bani: „Datorită lui sunt fotbalist”

Erling Haaland, atacantul de la Manchester City, dezvăluia în urmă cu doi ani faptul că portughezul Cristiano Ronaldo este idolul său, datorită căruia s-a apucat de fotbal. Acum, norvegianul și-a cumpărat o cameră de crioterapie de zeci de mii de euro, asemănătoare cu cea a vedetei lui Al-Nassr.

Noi dezvăluiri despre Erling Haaland

Norvegianul Erling Haaland a fost comparat de mai multe ori cu faimosul Cristiano Ronaldo, însă mai are mult de muncit pentru a ajunge la nivelul căpitanului Portugaliei.

Atacantul celor de la Manchester City încearcă să îl copieze în absolut orice pe starul lui Al-Nassr. De curând, el a anunțat că a cumpărat o cameră de crioterapie de peste 50.000 de euro, asemănătoare cu cea a lui Cristiano Ronaldo, al cărui fan declarat este.

”Datorită lui sunt fotbalist”

Norvegianul câștigă anual suma de 21.9 milioane de euro, în timp ce CR7 primește 200 milioane de euro, conform contractului cu Al-Nassr scadent în vara anului 2025.

Haaland a recunoscut într-un interviu mai vechi că i-ar plăcea să se antreneze într-o zi cu Cristiano Ronaldo.

Mi-ar plăcea să mă întâlnesc și să mă antrenez cu Cristiano Ronaldo într-o zi. De asemenea, aș vrea să-i spun că datorită lui sunt fotbalist.”, a mărturisit Erling Haaland într-un interviu pentru Italian Football TV.

Norvegianul a mai spus că rutina sa de antrenament și dieta seamănă foarte mult cu cele ale jucătorului de la Al Nassr.

Erling încearcă acum să facă aceleași lucruri, deoarece Ronaldo este încă în vârf, așa că arată importanța de a face lucrurile corect.”, a declarat Alf-Inge Haaland, tatăl său.

În ceea ce privește camera de crioterapie, care atinge o temperatură de până la -160 de grade, aceasta îl ajută pe starul norvegian să scadă în greutate și să se recupereze rapid atunci când se confruntă cu inflamații la nivelul mușchilor. Cei de la The Sun scriu că Erling Haaland a investit 59.000 de euro pentru a-și optimiza condiția fizică și pentru a evita astfel accidentările.

Urmăriți Playsport.ro și pe