Cu ce bărbat a fost filmată Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a devenit tată! Impresara nu s-a putut abține! Sunt imaginile momentului

Giosanu Catinca / 23.05.2022, 12:11
Cu ce bărbat a fost filmată Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a devenit tată! Impresara nu s-a putut abține! Sunt imaginile momentului

O petrecere grandioasă a avut loc în weekend în apropiere de București. De la eveniment nu a lipsit impresara Anamaria Prodan. Soția lui Laurențiu Reghecampf s-a distrat pe cinste alături de Ion Balint, cunoscut drept Nuțu Cămătaru.

Anamaria Prodan, surprinsă alături de Nuțu Cămătaru

Vedeta s-a fotografiat cu celebrul interlop care a ajuns să fie personaj în cartea lui Codin Maticiuc.

Deși este încă legată legal de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan s-a afișat alături de câțiva bărbați după ce antrenorul Universității Craiova și-a refăcut viața cu Corina Caciuc.

Impresara s-a fotografiat alături de diverși bărbați, fotografii care au apărut pe diferite rețele sociale. Totuși, agentul nu a început nicio relaţie, conform spuselor ei.

Sunt încă măritată, nu am cum să fiu cu alt bărbat. Când o să divorțăm o să fiu o femeie liberă. Până se pronunță divorțul, să-ți ții linia e o chestie de mândrie, de demnitate, de bun simț și de măreție. Când se pronunță, atunci sunt o femeie liberă și mă pot afișa cu toată lumea, fără niciun fel de problemă. Eu și Reghecampf nu mai avem niciun fel de comunicare. Când muncești 14 ani și ți se fură totul, e greu să nu te cerți. Sunt dezamăgită cumplit, dar asta e viața. Dumnezeu ia ceva ce nu e bun de lângă tine și o să-ți dea mereu ceva de miliarde de ori mai bun. Reghecampf și-a făcut rău lui. S-a făcut de râs la nivel național și internațional. Se vede în meserie toată reflecția vieții lui, s-a făcut de râs în fața copiilor, s-a făcut de râs în fața tuturor. Îi urez oricum mult noroc…”, a explicat Anamaria Prodan, pentru Prima TV.

S-au distrat pe cinste

Anamaria Prodan este o fire petrecăreață. Ea adoră să meargă la petreceri fastuoase. Weekend-ul trecut, soția lui Reghecampf s-a distrat alături de vechiul ei prieten, Nuțu Cămătaru.

Cei doi se cunosc de mulți ani de zile. Ei se înțeleg de minune, dovadă imaginile pe care rivala lui Gigi Becali le-a postat pe contul său de Instagram.

Vedeta a publicat, de asemenea, o fotografie în care apare bunul ei prieten. Ea a scris următorul mesaj în dreptul imaginii:

DA, SUNT CEA MAI BUNĂ by ANAMARIA PRODAN și DRESOR DE LEI ȘI DE FRAIERI by CODIN MATICIUC @maticiuc_codin NUMAI PE @tshirtfactoryro ! NOI AM ÎNVINS VIAȚA ȘI AM DAT SENS VIEȚII! TRĂIȚI DOAR ÎN PICIOARE VIAȚA !!!! Este prea scurtă și frumoasă să o trăiți în genunchi ca fraierii!!! Vă iubesc.”, a scris Anamaria, în dreptul imaginii.

Ce legătură are impresara cu Nuțu Cămătaru

Soția lui Laurențiu Reghecampf a vorbit în podcast-ul lui Codin Maticiuc despre relația pe care o are cu Nuțu Cămătaru.

De acolo a plecat șmecheria. Știi, apropo de cartea ta cu Nuțu Cămătaru. Deci eu eram cu Fane. Eram cu Fane Spoitoru.

Eram în același anturaj, prieteni eram, cu Fane Spoitoru. Domnule, Anamaria Prodan umblă cu Bebe Cămătaru. Pentru mine au fost frații mei. Și niciodată nu m-am dezis de ei.”, a spus Anamaria Prodan, în podcast-ul „La mijloc”, cu Codin Maticiuc.