Cu ce milionar l-a înlocuit Alina Vidican pe Borcea. E ireal ce cadouri îi oferă

Catinca Giosanu 28.03.2023, 15:28

Alina Vidican l-a dat uitării pe Cristi Borcea. Blondina l-a înlocuit rapid pe fostul acționar majoritar al celor de la Dinamo. Ea se iubește acum cu un milionar care i-a făcut cadou un autoturism de lux, a cărui valoare se ridică la câteva sute de mii de dolari.

Cu cine l-a înlocuit Alina Vidican pe Cristi Borcea

Alina Vidican se poate declara o femeie împlinită. Fostul top model trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, la șapte ani de la divorțul de Cristi Borcea, fostul acționar de la Dinamo. Fostul top model s-a căsătorit în urmă cu doi ani cu milionarul Claude Senhoreti, care îi face cadouri exclusiviste. Ea a dat de înțeles nu ar renunța pentru nimic în lume la relația pe care o are cu omul de afaceri.

Alina Vidican nu regretă că s-a mutat peste Ocean. Viața ei s-a schimbat radical după ce și-a unit destinul cu milionarul brazilian Claude Senhoreti, care a cerut-o de soție în urmă cu doi ani.

Noul ei partener o iubește enorm pe conaționala noastră

Milionarul Claude Senhoreti a distribuit pe Instagram un clip video cu mai multe imagini în care apare Alina Vidican apare în toate fotografiile. Într-una dintre imagini, se vede cum fosta soție a lui Cristi Borcea dă jos husa de pe mașină, apoi se urcă chiar și la volan. Videoclipul a strâns o mulțime de aprecieri din partea celor care îl urmăresc pe actualul soț al româncei cu care s-a iubit în trecut Cristi Borcea.

Draga mea, azi este ziua ta. Sper să te bucuri de noul tău LAMBORGHINNI STO SE30. Fata mea iubitoare de mașini. Nu ești doar jumătatea mea, ci ești totul meu, te iubesc!”, a scris bărbatul în dreptul imaginilor care îl înfățișează alături de Alina Vidican.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Claude Senhoreti (@csenhoreti)

Urmăriți Playsport.ro și pe