Cu ea a fost înlocuită Simona Halep de Toni Iuruc. Toți au întors capul după noua achiziție a milionarului | Galerie foto

Giosanu Catinca 02.10.2022, 12:02

Toni Iuruc i-a găsit deja înlocuitoare Simonei Halep. Omul de afaceri din Constanța a fost surprins într-o ipostază inedită. Toți au întors capul după noua achiziție a milionarului. Cum a fost fotografiat fostul soț al Simonei Halep după divorț.

Imaginile survin la scurt timp după ce au apărut, în PREMIERĂ, fotografii și imagini VIDEO din casa secretă a Simonei Halep.

A ieșit soarele pe strada lui Toni Iuruc

Omul de afaceri amchedon nu a stat deloc pe gânduri. El a făcut schimbări importante în viața sa după divorțul de Simona Halep. Bărbatul s-a separat de fosta lideră mondială cu câteva zile înainte de a împlini un an de căsătorie. Petrecerea de la cununia civilă s-a desfăşurat la Constanţa, anul trecut, iar Simona părea extrem de fericită. În ultima vreme însă, ea nu mai dădea randament pe terenul de tenis.

Cei doi urmau să se cunune religios în noiembrie, însă nu vor mai face acest pas. La doar o zi după ce omul de afaceri a confirmat despărțirea, Simona Halep și Toni Iuruc au semnat actele de divorț.

Fostul soț al Simonei Halep și-a cumpărat o nouă mașină

Simona Halep și-a făcut mai multe modificări după despărțirea de Toni Iuruc, iar acum a venit timpul să arate și omul de afaceri de ce este în stare.

Jurnaliștii de la mediaflux.ro i-a surprins zilele trecute pe cei doi foști într-o ipostază inedită. Se pare că cei doi constănțeni au găsit puterea să meargă mai departe după mariajul eșuat.

Paparazzi au remarcat faptul că Toni Iuruc și-a achiziționat o nouă mașină în valoare de peste 100.000 de euro.

Cum arată bolidul de lux

Afaceristul din Constanța s-a pricopsit cu o super mașină electrică. Este vorba despre un BMV 754 LE de culoare închisă. Bolidul i se potrivește perfect fostului soț al Simonei Halep. Prețul unei asemenea mașini ajunge până la 115.000 de euro.

Autoturismul de lux achiziționat de omul de afaceri machedon are culoarea neagră și mulți cai putere.

Toni Iuruc s-a plimbat prin oraș cu noua sa mașina pentru a-i face proba. Prima oprire a avut loc la un restaurant din Capitală. El a fost fotografiat alături de un prieten care ieșise cu bona și copilul la plimbare.

Cum se răsfață Simona Halep după separarea de afacerist

Simona Halep și-a făcut a doua intervenție estetică pe 12 septembrie. Acum, ea are nevoie de o perioadă de recuperare de măcar trei luni, astfel că sportiva nu va mai juca tenis în 2022.

Având probleme de respirație de mulți ani deja, care s-au înrăutățit, am decis să mă supun sfaturilor medicilor și să fac operația necesară. Nu aș fi putut să o fac mai devreme, pentru că nu am găsit trei luni libere pentru recuperarea de după, întrucât tenisul mi-a fost prioritatea numărul unu. Dar am simțit că e timpul potrivit să o fac și, de asemenea, să fac ceva pentru mine, personal. De aceea am făcut și operația estetică, pe care voiam să o fac de mult, pentru că nu îmi plăcea nasul meu deloc.”, a scris campioana noastră pe contul oficial de Instagram.

Într-o altă postare, sportiva le-a arătat fanilor cum își începe ziua, acum că a divorțat de Toni Iuruc.