Culise incendiare pe axa Anamaria Prodan – Reghecampf. Planul diabolic pus în aplicare de soția antrenorului

Andrei Alexandra 23.09.2022, 22:02
Culise incendiare pe axa Anamaria Prodan – Reghecampf. Planul diabolic pus în aplicare de soția antrenorului

Au ieșit la iveală detalii despre scandalul anului, bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, care s-a petrecut vineri și în urma căreia cei doi au ajuns la sediul Poliției Snagov. Se pare că totul a fost provocat de agentul FIFA.

De la ce ar fi plecat scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce ar fi făcut agentul FIFA în ultima perioadă

Potrivit prosport.ro, cearta din casa deținută de cei doi foști soți la Snagov a plecat din cauza faptului că Anamaria Prodan a fost extrem de geloasă în momentul în care a aflat că la botezul fiului lui Reghecampf, Liam, făcut cu Corina Caciuc, ar urma să participe și foarte mulți prieteni de-ai ei. Asta deși ea a spus de mai multe ori de-a lungul ultimelor luni că respectivii nu l-ar mai agrea pe antrenor și ar fi mai degrabă de partea ei.

După ce a aflat acest lucru, Anamaria Prodan ar fi pus mâna pe telefon și ar fi trimis, conform sursei citate, sute de mesaje către mai mulți invitația la botezul fiului lui Reghecampf. Pentru a le spune acestora lucruri foarte urâte despre acesta. Printre altele, agentul FIFA ar fi spus despre antrenorul lui Neftchi Baku faptul că ar fi falit, că ar avea datorii la cămătari, motiv pentru care și-ar fi lăsat mașina drept garanție, că proprii copii nu l-ar suporta și că nu a susținut examenul de Bacalaureat, fiind astfel „un om de nimic”.

Poliția ia în calcul să emită ordine de protecție în ceea ce îi privește pe cei doi foști soți

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au prezentat în cursul zilei de vineri la secția de poliție din Snagov. Fiecare l-a acuzat pe celălalt că l-a lovit. Dar doar fostul antrenor de la FCSB și CSU Craiova ar fi prezentat urme de lovituri, conform primelor informații oferite de unele surse din cadrul IPJ Ilfov. Totul ar fi început în momentul în care Reghe a mers la casa de la Snagov pentru a sta de vorba cu fiul său, „Bebeto”.

Atunci, când a dat ochii cu fosta sa soție, s-a adus în discuție ceea ce a făcut aceasta în ultima perioadă în legătură cu botezul micuțului Liam și de acolo totul a degenerat. În prezent, organele abilitate iau în calcul emiterea unor ordine de protecție pentru cei doi foști soți.