Cum a început povestea de dragoste dintre Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac. Mesajul trimis de fiul miliardarului către tenismenă

Alex Matei 28.03.2023, 17:15
Cum a început povestea de dragoste dintre Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac. Mesajul trimis de fiul miliardarului către tenismenă

Sorana Cîrstea traversează o perioadă magnifică pe plan profesional. A ajuns în sferturile de finală la Miami, după ce în luna martie a prins tot aceeași fază a competiției la Indian Wells. Și în ceea ce privește partea sentimentală, tenismena trece prin momente bune, relația cu Ion Ion Țiriac ajungând la alt nivel.

Sorana Cîrstea a învins-o pe Marketa Vondrousova în optimi și o va întâlni pe Sabalenka în sferturile de finală. Românca este susținută în totalitate de Ion Ion Țiriac, iubitul său. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape trei ani. Sorana și Țiriac junior au fost aproape de despărțire, dar au revenit, de fiecare dată, la sentimente mai bune și și-au continuat relația de iubire.

Cum s-au cunoscut Sorana și Țiriac junior

Povestea lor de dragoste a început la complexul Stejarii Country Club, unde tenismena locuiește de ani buni. Este locul și unde Simona Halep are un apartament de lux, iar Ion Ion Țiriac s-a mutat acolo după despărțirea de Ileana Lazariuc.

Complexul îi aparține lui Țiriac senior și a fost locul unde s-a aprins scânteia iubirii dintre Ion Ion Țiriac și Sorana.

După turneul de la Indian Wells din această lună, fiul miliardarului a scris un mesaj special la o poză a Soranei de pe Instagram.

“Doamnelor și domnilor, vă rugăm să vă puneți centurile de siguranță, avionul tocmai a început să decoleze” , a fost mesajul transmis de lui Țiriac.

 

Înaintea lui Țiriac junior, Sorana a fost iubita unui tenismen din Columbia, Santiago Giraldo. Cei doi au fost împreunaă trei ani, între 2014-2017.

Urmăriți Playsport.ro și pe