Cum a slăbit Marian Iancu 40 de kilograme și a ajuns de nerecunoscut. Exclusiv

Cristian Stan 25.09.2023, 11:28
Cum a slăbit Marian Iancu 40 de kilograme și a ajuns de nerecunoscut. Exclusiv

Marian Iancu, fostul patron al formației Poli Timișoara, se simte în forma vieții, după ce a reușit să slăbească nu mai puțin de 40 kilograme.

Omul de afaceri, cel care a fost foarte aproape de a-i aduce Banatului un nou titlu în fotbalul românesc, a dezvăluit care sunt factorii ce îl ajută se se mențină într-o condiție fizică bună.

Fotbalul, principalul motiv de stres pentru Marian Iancu

Poli Timișoara, sub comanda lui Marian Iancu, s-a enumerat printre echipele de top din Liga 1, interval de timp în care a reușit să se claseze pe locul secund în două rânduri (2008 – 2009 și 2010-2011). Nici pe plan european, echipa din România nu s-a lăsat mai prejos, aceasta reușind în anul 2009 eliminarea lui Șahtior Donețk, cea care în acel moment campioana en-titre în Europa League.

La mai bine de un deceniu de când nu mai investeșe la gruparea din Banat, Marian Iancu duce o viață sănătoasă, iar secretul a fost dezvăluit, chiar de acesta, în exclusivitate pentru Playsport.

Am slăbit pentru că am o conduită normală în ceea ce privește viața, odihna. Nu mai sunt stresat, nu mai sunt foarte implicat în social, nici în fotbal. În ultimii ani ai mei la Timișoara, trecusem la București. Pusesem la un moment dat afacerile pe locul 2, fotbalul îmi consuma tot timpul. Așa că am delegat competențele către Chivorchian. Cred că el și Mihai Stoica sunt cei mai buni conducători.”, a spus Marian Iancu, în exclusivitate, la PlaySport Review.

Totodată, fostul conducător mai punctează faptul că ambițiile sale nu se opresc aici. Acesta își dorește să continue acest ritm de viață, pentru a reuși o bornă de care nu s-a bucurat în ultimii ani.

Acum, viața mea are alt ritm. Trebuie să mai dau jos încă 10 kilograme, să fiu sub 100. Acolo aș dori să mă stabilizez”, a concluzionat Marian Iancu.

Urmăriți Playsport.ro și pe