Cum arată Emeric Ienei la 86 de ani. Antrenorul care a câștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua, alături de FCSB la Oradea

Alex Matei 27.09.2023, 20:49

FCSB a produs isterie la Oradea, cu ocazia meciului cu FC Bihor din Grupa C a Cupei României, etapa 1.

Roș-albaștrii au fost asaltați pentru autografe și fotografii la antrenamentul de marți seară, dar și azi, în ziua meciului, lumea s-a bulucit la stadion pentru a-i vedea la lucru pe vicecampionii României.

Emeric Ienei, ovaționat de un stadion întreg

FCSB a avut și are parte la Oradea și de prezența a două figuri extrem de importante din istoria clubului. Dacă marți, elevii lui Elias Charalambus au fost urmăriți de pe margine de Mihăiță Neșu, la meciul din seara aceasta este prezent și Emeric Ienei, ajuns la 86 de ani, antrenorul alături de care Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni.

Imaginile emoționante, cu Ienei în prim plan, au fost postate de către cei de la FCSB pe contul oficial de Facebook al clubului.

Ienei a fost aplaudat la scenă deschisă de întreg stadionul și a ajuns în tribune ajutat de fiicele sale.

Nebunie la Oradea. Fanii s-au bulucit în fața stadionului, înaintea meciului cu FCSB

FCSB produce isterie la Oradea. Meciul din Cupa României, etapa 1, cu FC Bihor, din seara aceasta, i-a făcut pe fanii din localitate să ia cu asalt stadionul

Va fi sold-out, dar fanii s-au bulucit și la antrenamentul oficial, cel de marți seară, unde i-au supus pe jucători unor ședințe foto și unora de autografe.

Spectatorii au ajuns azi devreme la stadion, pentru a fi siguri că-și vor asigura intrarea pe stadion, dar chiar și așa în fața arenei s-a produs o aglomerație în toată regula.

”Spectatorii, nerebădători să intre la meci”, au postat cei de la FC Bihor, pe contul de Facebook, iar comentariile nu au întârziat să apară. ”Normal, doar a venit Steaua la Oradea”.

Și cei de la FCSB au publicat mai multe materiale de azi, de la stadionul din Oradea, în care se observă ce se întâmpla în afara arenei din Oradea cu aproximativ două ore înaintea jocului.

Mihai Stoica s-a arătat surprins: ”N-am văzut în viața mea așa ceva. N-avem cum să ajungem la meci. N-am văzut așa ceva. Cum intrăm?”.

Când au aflat că au picat cu FC Bihor și că meciul se va disputa la Oradea, Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, s-a bucurat și a spus că vicecampioana se va simți ca acasă, deoarece clubul are acolo, în zonă, foarte mulți simpatizanți.

Urmăriți Playsport.ro și pe