Cum arată Ionuț Iftimoaie după 3 luni la Survivor. Transformarea sa e incredibilă

Radu Bordei 30.03.2023, 16:41

Deși are 44 de ani, Ionuț Iftimoaie rezistă cu bine în jungla dominicană, în cadrul popularului show Survivor. Fostul luptător a arătat că rămâne un bărbat puternic, cu o voință de fier, chiar dacă a avut de suferit în cadrul dificilului concurs.

Cum s-a schimbat Ionuț Iftimoaie, după câteva luni la Survivor. Cu greu mai poate fi recunoscut

Fostul luptător a avut mereu un fizic de invidiat, puternic, potrivit pentru competițiile din ring. Cu toate acestea, la Survivor, Iftimoaie a fost solicitat intens, mai ales din cauza condițiilor grele din concurs. Timp de trei luni bărbatul a suferit mai ales din cauza foamei, nu doar a concursurilor dificile sau a condițiilor grele în care locuiește. Chiar dacă a fost de câteva ori în pericol de eliminare, publicul a apreciat modul în care acesta a luptat pentru echipa lui și de aceea s-a menținut în competiție. De aceea a prins momentul reunificării, în care cele două echipe se contopesc, când prezentatorul Daniel Pavel le-a făcut o surpriză. Le-a adus un cântar ca să vadă și concurenții cât au slăbit.

Iftimoaie a fost printre cei mai afectați, bărbatul a slăbit 8 kilograme, schimbare evidentă și cu ochiul liber. Surpriză a venit de la fosta campioană europeană de gimnastică, frumoasa Ștefania Stănilă, care a venit în Republica Dominicană cu 54 de kilograme, iar acum a cântărit 55,7 de kilograme.

Maria Iftimoaie a recunoscut cum se simte fără soțul său. ”Este greu fără el”

Ionuț Iftimoaie se află de trei luni în Republica Dominicană unde participă la Survivor România 2023. Maria, soția sa, a dezvăluit că și ea și copiii îi duc dorul lui Ionuț. Ea are încredere că Ionuț va câștiga concursul și se va întoarce triumfător acasă.

Copiii tânjesc acum după dorul lui Ionuț, pentru că au mai crescut și conștientizează mai multe lucruri acum. Este greu fără el, dar mai greu o să fie pentru noi mai târziu, dar noi ne-am zis cu toții că trebuie să luăm această competiție ca pe o experiență și cam atât. Înainte să plece în concurs, Ionuț avea emoții mari, dar știu că el este puternic și o să fie bine.

Nu are frică de nimeni din competiție, nu am auzit asta de la el. Ionuț este o persoană care își pune anumite obiective în cap din dorința de a evolua, a declarat Maria Iftimoaie pentru Click.

Urmăriți Playsport.ro și pe