Cum au făcut amor la Survivor România doi dintre cei mai iubiți concurenți: „Era prea pofticioasă, îi plăceau mulți dintre concurenți”

Giosanu Catinca / 07.07.2022, 09:29
Cum au făcut amor la Survivor România doi dintre cei mai iubiți concurenți: „Era prea pofticioasă, îi plăceau mulți dintre concurenți”

Zanni, marele câștigător al sezonului 2 Survivor România, a povestit la revenirea din Republica Dominicană că Roxana Ghiță a încălcat regulamentul competiției. De ce o acuză cântărețul pe fosta concurentă de la „Survivor România”.

Zanni, acuzații grave împotriva Roxanei Ghiță

Câștigătorul Survivor România 2021 a vorbit în cadrul unei emisiuni despre fetele de la Survivor și a făcut dezvăluiri șocante despre Roxana Ghiță. Fostul faimos susține că Roxana a fost protagonista unor partide de amor în cadrul competiției Survivor.

Prea pofticioasă. Îi prea plăceau concurenții de la Survivor. Îi plăcea de mine, eu mă simțeam bine, am crezut că îi plăcea doar de mine. I-a plăcut de Jador, de Culță.”, a spus Zanni, la Ștafeta Mixtă, potrivit wowbiz.ro.

”E posibil să se fi întâmplat și cu Andrei”

Zanni a mai spus că Roxana Ghiță a întreținut relații intime cu unul dintre colegii ei, în competiție. Este vorba despre Musty, fratele cântărețului Kamara.

Marele câștigător al sezonului 2 Survivor România susține că totul s-a petrecut sub pătură, în baracă. Artistul spune că nu doar el deține această informație și că au fost mai mulți care au luat parte la întreaga scenă.

Roxana Ghiță, sub pătură, în baracă, a întreținut relații intime cu Musty. Știe toată lumea. E sută la sută, nu e zvon! E posibil să se fi întâmplat și cu Andrei.”, a adăugat câștigătorul Survivor România 2021.

Reacția Roxanei Ghiță

Roxana Ghiță a părăsit competiția desfășurată în Republica Dominicană după ce a acuzat mai multe accidentări. Însă ea a urmărit în continuare prestațiile colegilor ei. I-a ajuns la urechi și ce a spus Zannidache despre ea. Războinica a negat acuzațiile care i-au fost aduse.

Bărbații, când sunt respinși, se simt jigniți… Mă refer la Zanni și la anumite persoane… dar în special la Zanni, pentru că el a venit, neîntrebat de nimeni, să dea niște declarații.

A declarat că am întreținut relații sexuale cu Musty, cu Andrei și cu încă nu știu cine. Ceea ce înseamnă că cineva, ori din echipa mea, a mințit și a dat asta mai departe, ori Zanni… Sunt foarte multe povești la mijloc, multe detalii, care, știu că nici el, nu ar vrea să iasă la suprafață.”, a spus Roxana Ghiță pentru ciao.ro.