Cum evoluează boala lui Ilie Năstase după ce a fost internat în spital. Fostul tenismen are Covid-19

Bordei Radu / 26.11.2021, 11:10
Cum evoluează boala lui Ilie Năstase după ce a fost internat în spital. Fostul tenismen are Covid-19

Nu este o perioadă foarte bună pentru Ilie Năstase, care a fost internat în spital. Primul lider mondial din istoria ATP nu traversează cele mai bune momente. Problemele de sănătate îi dau bătăi de cap fostului mare sportiv.

Ilie Năstase s-a îmbolnăvit de COVID-19 în vacanța de la Istanbul. Fostul mare tenismen nu s-a simțit confortabil după cele câteva zile de relaxare. Bărbatul a ajuns la Institutul de boli infecțioase „Matei Balș”, dar, din fericire, starea lui este una bună. Năstase chiar a vorbit, la Antena 3, despre starea sa de sănătate.

Ilie Năstase se simte bine, după ce a fost internat în spital. Care este starea fostului campion

Ilie Năstase a mers la spital mai mult ca măsură din prudență. Din fericire, fostul campion nu a experimentat niciun simpotm grav. Doar tusea l-a supărat pe Ilie.

Mă simt bine, nu am nicio problemă. Nu știu cum m-am infectat. Acum mă simt bine pentru că am avut medicație și mă simt bine. Nu am avut febră. Tuse, tuse am avut, a precizat fostul lider mondial

Ilie Năstase a contractat boala deși s-a vaccinat. Dar serul l-ar fi protejat contra unei forme mai grele. Soția sa, cu care a fost la Istanbul, în vacanță, nu a fost depistată pozitiv.

Sunt vaccinat, dar se pare că nu te ferește să mai treci prin boală. Nu regret, însă, probabil că dacă nu eram imunizat, aș fi putut face o formă mai gravă. Soția mea este în stare bună, a făcut testul, nici nu a avut vreun simptom. Știu că este bine cu plămânii, al fel și eu, din fericire nu a fost nevoie de nimic mai puternic, a spus Ilie Năstase

Ilie Năstase, din nou bolnav, după scandalul cu Ciprian Marica

Ilie Năstase a fost foarte afectat, după ce consideră că ar fi fost înșelat de Ciprian Marica, într-o afacere pe care au dezvoltat-o cei doi, la baza Voința. De supărare, fostul tenismen chiar s-a îmbolnăvit și și-a revenit greu. De aceea a și plecat la Istanbul, pentru a se deconecta. Ciprian Marica neagă că ar fi încercat să îl scoată pe Ilie din afacere, mai ales că cei doi au avut o relație strânsă.

Aș începe cu terenul de 50 de milioane de euro. Vorbim de un teren al statului așa că m-am trezit să vin să investesc într-o bază sportivă. Nu am investit în altceva decât în sport, terenul nu e miza, îl deține statul.

Am avut o înțelegere cu Ilie Năstase, finul meu, la momentul respectiv avea încredere în mine, acum lucrurile s-au întors. În momentul în care Ilie mi-a zis că nu mai este de acord cu înțelegerea, i-am spus că nu am nicio problemă, aexplicat Marica