Cum i-a răspuns Reghe soției sale la cele mai recente atacuri suburbane. Imaginea o face K.O. pe Anamaria Prodan

Moldoveanu Camelia / 16.01.2022, 20:10
Cum i-a răspuns Reghe soției sale la cele mai recente atacuri suburbane. Imaginea o face K.O. pe Anamaria Prodan

După ce Anamaria Prodan l-a atacat pe Reghe cu toate armele, antrenorul CSU Craiova s-a văzut nevoit să-i ofere o replică încă soției sale. O lovitură mai dură de atât nici că i se putea aplica impresarei. Corina Caciuc este în culmea fericirii.

Reghe, răspuns incredibil la cele mai recente atacuri suburbane ale soției sale

După o perioadă petrecută în Dubai, timp în care atacurile la adresa lui Reghe au fost mai mult prin intermediul Instagramului și a declarațiilor din presă, Anamaria Prodan a apărut în podcastul la „La Mijloc” și i-a dezvăluit lui Codin Maticiu mai multe detalii in intimitatea căsniciei cu antrenorul CS U Craiova.

Pe principiu „câinii latră, ursul merge”, Laurențiu Reghecampf își vede liniștit de viața alături de Corina Caciuc. Ca o replică la toate acuzațiile lansate de impresară, Reghe a postat pe contul lui de Instagram imagini uluitoare. Mai exact, antrenorul CS U Craiova a făcut publice primele imagini cu fiul pe care iubita lui urmează să-l nască în scurt timp.

Cel mai probabil ecografia cu micuțul a făcut-o K.O. pe Anamaria Prodan. Mai mult, hashtegurile folosite de Reghe arată cât de fericit este în actuala relație și că nici nu bagă în seamă atacurile suburmane ale soției cu care se află în plin proces de divorț.

#power #reghecampf #happysunday (n.r. putere, reghecampf, duminică fericită”, a scris Reghe la descrierea postării.

Ce i-a interzis Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf

După ani de zile în care a susținut cu vehemență că toate amantele lui Rghecampf sunt inventate, Anamaria Prodan s-a decis să spună măcar o parte din adevăr, sau o nouă variantă a ei.

Cu toate că „i-a permis” soțului ei să aibă mai multe amante în ultimii ani, peste un lucru Ana nu a putut trece. Agentul FIFA nu a vrut sub nicio formă ca tehnicianul să aibă Instagram și Facebook. În opinia ei, platformele de socializare i-ar fi distras atenția de la job și l-ar fi apropiat și mai mult de femeile dornice să aibă o relație cu el. În prezent acesta este destul de activ pe toate platformele.

Păi eu nici nu i-am permis vreodată să aibă Instagram, Facebook, i-am zis, ce vrei tu, mă?! El trebuia să fie canalizat numai pe fotbal, el avea de condus. Nu îl ajută pe el aşa ceva, pe el l-au îngropat toate astea. Să vii tu când eşti în plin scandal mediatic, când ştii ce discuţii ai în privat cu familia, cum să stai la aproape 50 de ani, îmbrăcat aşa, maimuţoi…”, a spus Anamaria Prodan pe YouTube, făcând referire în ultima parte la pictorialul lui Reghe cu Corina Caciuc.