Cum se relaxează George Simion cu soția lui, când se află departe de România. Imagini inedite cu fostul ultras din Uniți Sub Tricolor

Andrei Alexandra 28.05.2023, 14:01

George Simion trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui, Ilinca. Cei doi au plecat recent în vacanță, unde se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

George Simion, vacanță de lux cu soția

Liderul AUR și-a dus soția într-o destinație de lux. Cei doi  adoră să călătorească, însă de fiecare dată aleg destinații diferite. Ei au avut câteva zile libere, așa că și-au luat o vacanță. Proaspeții însurăței au ales dpret destinație capitala Italiei.

Soția lui George Simion a făcut publică o imagine din vacanță, acolo unde cei doi se aflau chiar la celebra construcție Colosseum.

Legătura dintre ultrașii „Uniți sub tricolor” și liderul AUR

Geoge Simion are o slăbiciune pentru sportul cu balonul rotund. El este cel care a înființat gruparea Uniți Sub Tricolor (UST), nucleul dur al galeriei echipei naționale. Politicianul a cochetat și cu alte sporturi în copilărie, dar a ales să se retragă după scurt timp.

Am făcut și atletism. Am copilărit în Dristor și-mi plăcea să merg la meciurile Stelei. Nu mi-a mai ars însă de această echipă după ce a cumpărat-o Becali.

Nu mi-a mai ars însă, în general, de fotbal în scurt timp, atunci când am văzut că branduri naționale s-au vândut pe nimic unor privați, ca și în industrie, și nu mai exista dăruire din partea jucătorilor. Începusem să mă uit cu scârbă la fotbalul românesc. De prin 2002-2003 n-am mai ținut cu niciun club, dar, în schimb, am descoperit în profunzime lumea aceasta a suporterilor, care înseamnă pasiune și atașament.”, a spus George Simion, într-un interviu acordat pentru gsp.ro.

George Simion: ”Ei m-au făcut să iubesc din nou fotbalul”

”Nu, nu sunt liderul (n.r Uniți Sub Tricolor)! Dar am participat la fondarea acestei structuri, pentru că naționala nu avea o susținere coagulată. Am mers cu UST alături de naționala de tineret la Euro U21 din Italia, unde am descoperit, în sfârșit, o echipă senzațională, care m-a făcut să iubesc din nou fotbalul. „Deșteaptă-te, române!” cântat pe stadionul semifinalei mi-a redat cheful și sensul pentru acest sport.

Sunt zeci de mii de tineri în peluze, care cântă și aprind torțe, fac atmosferă, descoperă un mod de viață în aceste subculturi. Da, sunt unul dintre acei tineri, nu mi-e rușine, un meci de fotbal se trăiește mult mai frumos în peluză. Nu mă dezic de ceea ce-mi place. Nu sunt perfect. În peluze circulă și idei bune, și idei rele. Iar una dintre cele bune e crearea de centre de juniori, care să ajute echipele naționale.”, a mai spus el.

Urmăriți Playsport.ro și pe