Cutremur în familia lui Ion Țiriac! Sorana Cîrstea a fost părăsită! Ion Țiriac Jr., mesaje de dragoste după ce s-ar fi împăcat cu Ileana Lazariuc

Moldoveanu Camelia / 28.05.2022, 16:08
Cutremur în familia lui Ion Țiriac! Sorana Cîrstea a fost părăsită! Ion Țiriac Jr., mesaje de dragoste după ce s-ar fi împăcat cu Ileana Lazariuc

Sorana Cîrstea se pare că traversează momente dificle atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Jucătoarea de tenis a primit o lovitură neașteptată din partea iubitului ei, Ion Ion Țiriac. Ileana Lazariuc a reapărut în peisaj.

Ion Ion Țiriac nu a uitat de Ileana Lazariuc. Lovitura îngrozitoare încasată de Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea nu a reușit să se impună la Roland Garros. Deși a fost susținută de Ilie Năstase, Nadia Comăneci, sportiva din Târgoviște nu a putut să treacă de americanca Sloane Stephens. Sori a fost învinsă cu 6-3, 2-6, 0-6.

Pare a fi o perioadă grea pentru sportivă din toate punctele de vedere. Ion Ion Țiriac i-a oferit lovitura de grație, postând pe Instagram „bezelele” pe care și le împarte cu fosta soție, Ileana Lazariuc.

După ce a sărbătorit ziua de naștere a bunei ei prietene Lili Sandu, Ileana Lazariuc a aruncat o privire prin arhiva foto și a dat peste o poză realizată de Ion Țiriac Jr. în trecut. Frumoasa moldoveancă nu s-a putut abține și a postat totul pe InstaStory, explicând acel moment:

Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește el spunând, lumina soarelui îți stă mai bine din unghiul ăla”, a scris Ileana Lazariuc la o fotografie cu ea și câteva fete la plajă.

Ion Ion Țiriac i-a oferit imediat o replică, una dureroasă pentru Sorana Cîrstea:

Am vrut să prind apusul în părul tău”, a scris omul de afaceri.

Necruțătoare cu Sorana Cîrstea, Ileana Lazariuc a continuat „dialogul” cu fostul soț în văzul tuturor:

A fost frumos apusul în ziua aia ai dreptate”, a mai spus frumoasa moldoveancă.

Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au anunțat divorțul în 2017, însă s-ar fi separat cu ceva timp înainte. Încă de pe acea vreme se vorbea despre relația omului de afaceri cu Sorana Cîrstea, dar cei doi au evitat să apară împreună în public. Cu toate acestea, la începutul acestui an, Țiriac Jr. a fost surprins la turneul de la Adelaide în timp ce o consola pe Sori. A trecut ceva timp de la acel eveniment și lucrurile pare că s-a schimbat brusc și s-a ajuns la o împăcarea neașteptată între Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc.

Ileana Lazaiuc, mesaje de dragoste cu fostul soț, Ion Ion Țiriac. Sursa FOTO: Instagram
Ileana Lazariuc, mesaje de dragoste cu fostul soț, Ion Ion Țiriac. Sursa FOTO: Instagram

Ileana Lazariuc a așteptat mereu împăcarea

Ion Ion Țiriac a fost surprins în plină stradă cu Ileana Lazariuc, în urmă cu câteva luni. Totul, în timp ce Sorana Cîrstea se luptă din răsputeri în turneul de la Montreal. Culmea este că cei doi foști soți păreau să se înțeleagă acum mai bine decât oricând. Cel mai probabil acelea au fost primele semne ale unei împăcări deoarece, potrivit unei persoane apropiate cuplului, amândoi și-ar dori să fie iar împreună.

Și după divorț, Ileana s-a purtat ca și atunci când era căsătorită. Nu și-a reluat cariera artistică, pentru că știa că fostului soț nu-i place asta. A preferat să stea în continuare departe de lumina reflectoarelor. Ea se împarte doar între mica afacere cu haine pe care o are și copiii săi. Nu l-a uitat și nu-l va uita pe Ion Ion.

A fost foarte supărată când a aflat că Sorana se plimba într-o mașină primită de la fostul soț, dar a trecut și pe asta. A urmat apoi o perioadă de tatonare. Din ce știu ea îi trimitea fotografii cu diverse locații în care erau extrem de fericiți în timpul căsătoriei.

Ileana și Ion Ion se văd destul de des și nu discută doar despre copii. Ea așteaptă doar ca el să facă pasul spre împăcare. Nici lui nu-i este indiferentă, a fost și probabil va rămâne marea sa iubire.”, a dezvăluit o persoană apropiată brunetei, pentru playtech.ro.