Cutremurător! Afecțiunea neașteptată care o împiedică pe Emma Răducanu să devină o stea a tenisului

Giosanu Catinca / 06.08.2022, 16:38
Cutremurător! Afecțiunea neașteptată care o împiedică pe Emma Răducanu să devină o stea a tenisului

Emma Răducanu, campioana în exercițiu de la US Open, ar avea grave probleme de sănătate. Descoperirea a fost făcută după ce jucătoarea britanică a fost eliminată în sferturile turneului WTA 250 de la Washington. Ce i-a apărut pe piele Emmei Răducanu.

Emma Răducanu, grave probleme de sănătate

Emma Răducanu a fost învinsă de Liudmila Samsonova (locul 60 WTA) în sferturile de finală ale turneului de la Washington. Meciul dintre cele două jucătoare s-a încheiat cu scorul de 7-6 [6], 6-1.

În timpul partidei cu Osorio, campioana de la US Open a sesizat că i-a apărut o erupție pe palmă. Acest lucru a îngrijorat-o teribil pe sportiva cu tată român și mamă chineză. Ea a cerut intervenție cadrelor medicale, iar jurnaliștii din Marea Britanie speculează că tânăra ar fi alergică din cauza rachetei sale.

Afecțiunea de care suferă campioana ultimei ediții de la US Open

Emma Răducanu folosește o rachetă precum cea a Simonei Halep. În comparație cu sportiva de 19 ani, fostul lider mondial nu s-a plâns niciodată de racheta sa.

Cei de la The Telegraph notează că materialul din care este confecționată racheta cu care evoluează Emma Răducanu la competițiile importante i-ar dăuna celebrei jucătoare.

Emma Răducanu s-a înscris la un nou turneu

Emma Răducanu urmează să participe săptămâna viitoare la o altă competiție importantă. Sportiva britanică s-a înscris la turneul WTA de la Toronto, dar se confruntă cu o problemă de sănătate mai puțin obișnuită. Britanicei i-a mai apărut o erupție în palmă atât la Australian Open, cât și în Billie Jean King Cup în 2022.

La Washington, jucătoarea cu origini românești a reușit să ajungă până în sferturi. Ea speră ca la turneul WTA de la Toronto să se descurce mult mai bine decât a făcut-o la comptiția din Statele Unite.

Noul obiectiv al Emmei Răducanu

Emma Răducanu este hotărâtă să își continue studiile. Bunica sportivei cu tată român și mamă chineză le-a povestit jurnaliștilor din străinătate că jucătoarea de tenis vrea să se înscrie la facultate.

Știu că ea vrea să meargă la facultate și să studieze economia atunci când va avea timp. Universitatea Cambridge i-a oferit posibilitatea de a face cursuri acolo. Ei au spus că e binevenită oricând. Este și dorința mea, dar și a ei să-și continue studiile.

Va face și tenis și facultate, dar trebuie să fie puternică pentru a putea să le facă pe ambele. Mereu și-a împărțit viața între studii și tenis. Are de gând să onoreze oferta universității cât de repede va putea. Banii vin și pleacă, dar educația nu dispare niciodată.”, a dezvăluit Niculina Răducanu, potrivit Daily Mail.