„Da, domne’! Am fost dată afară de PRO TV!” Ioana Cosma a spus tot. De ce a rămas fără serviciu după 28 de ani în PRO

Ioan Valentin Oprea 31.03.2023, 16:29

După 25 de ani, Ioana Cosma şi-a luat la revedere de la Pro TV. Emisiunea pe care o prezenta aceasta pe canalul Pro Arena a încetat să mai emită, iar şefii au anunţat-o pe jurnalistă că i se va încheia contractul.

Ce e atât de complicat să accepţi că ai fost dată afară? Da, am fost dată afară! Da, Ioana Cosma a fost dată afară! Dar nu am fost dată afară pentru incompetenţă, ci pur şi simplu s-a oprit emisiunea şi, în aceste condiţii, încetăm calităţile contractului”, a declarat Ioana Cosma, într-un amplu interviu acordat pentru “Pagina de Media”.

Încântată de experienţă de la Pro TV

Prezentatoarea TV nu regretă deloc experienţa pe care a trăit-o la trustul Pro şi spune că se simte liberă.

Gândeşte liber este cel mai mişto concept pe care l-am auzit vreodată. Rămân fidelă lui Gândeşte liber. Fiecare dintre noi este liber să gândim în felul nostru. Gândeşte liber a fost o construcţie. De masă.Spiritul Pro TV? Gândeşte liber. Dar nu aş mai spune acelaşi lucru azi, pentru că e schimbare de societate.Tot ce însemn eu sunt Pro TV. M-a definit complet. M-a făcut să nu-mi fie frică. Sunt construită în acest sistem. Nu mi-e frică de muncă. Până şi frica îmi place! Mi-e nu mi-e frică să vorbesc, să spun ceva”, a mai precizat Ioan Cosma.

A început o nouă colaborare

Ioana Cosma nu a stat mult timp departe de fenomenul media. În urma despărţirii de Pro TV, jurnalista a început o colaborare cu Fanatik. Aceasta prezintă ediţiile de joi şi de vineri ale emisiunii online “Fanatik Superliga”.

Am cea mai frumoasă meserie din lume. Sunt norocoasă că lucrez în această zonă, că pot să mă bucur zilnic de ceea ce îmi oferă sportul. Așa că n-am putut să stau mult timp departe și mă întorc la dragostea dintâi, dintotdeauna, trecută, prezentă și viitoare, a spus Ioana Cosma pentru fanatic.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe