Dacă se confirmă, e cel mai grav lucru pe care ar fi putut să îl facă Reghecampf. Acuzațiile făcute de Anamaria Prodan întrec orice imaginație

Bordei Radu / 01.08.2022, 21:20
Dacă se confirmă, e cel mai grav lucru pe care ar fi putut să îl facă Reghecampf. Acuzațiile făcute de Anamaria Prodan întrec orice imaginație

Nu trece o zi fără ca Anamaria Prodan să lanseze acuze la adresa soțului ei, cu care se află în plin proces de divorț. Impresara a rememorat niște episoade incredibile din relația cu fostul antrenor al Craiovei. Anamaria a fost cuprinsă de lacrimi când și-a adus aminte prin ce a trecut.

Anamaria Prodan, acuze incredibile la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Ce făcea antrenorul în timp ce agenta de jucători încerca să își salveze mama

Invitată la emisiunea Exclusiv VIP, Anamaria Prodan și-a amintit de momentele groaznice în care se bătea pentru viața mamei ei, Ionela Prodan. Impresara și-a amintit, cu lacrimi în ochi, cum soțul ei nu i-a stat alături în acele clipe foarte grele. Mai mult, Laurențiu Reghecampf ar fi umblat cu altă femeie.

Țin minte și acum, cum mă scuzam că trebuie să stau cu mama, că de aceea sunt departe de el. Îmi spunea, da, stai, e normal, de abia aștepta să scape. Trimitea copii prin America să scape de ei, căra banii și munca mea pentru tot felul de femei. Atâta micime nu există. Să nu ai curaj, tu ca bărbat, să spui că m-am îndrăgostit de una sau alta. Acum aud că plângea în fața tuturor femeilor astea, a relatat Anamaria Prodan.

Aceasta a relatat cum mama ei, Ionela Prodan, a ținut mult la Reghe, iar acesta nu a răspuns cu aceeași monedă.

Mama l-a iubit mult, uneori mă dădea pe mine la o parte pentru el. Iar el, în ultimul an, când eu călătoream prin Cuba, America, Germania, ca să o salvez, el își făcea de cap cu o nenorocită, a izbucnit Prodanca

Bebeto, lovitură dură pentru Reghecampf. Copilul refuză să meargă la botezul fratelui său mai mic

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț, iar fiecare nu ratează nicio o ocazie de a-și trimite reciproc săgeți. Tehnicianul pare însă să fi trecut peste toate neplăcerile create de acest divorț. El își continuă viața alături de Corina Caciuc, cea care i-a dăruit de curând un fiu.

Conform surselor PlaySport.ro, Laurențiu Reghecampf se pregătește acum de botezul fiului său cel mic. Tehnicianul a primit însă o lovitură dură din partea lui Bebeto, fiul său din căsnicia cu Anamaria Prodan. Copilul refuză să meargă la botezul fratelui său mai mic. Mai mult, Bebeto i-a transmis lui Laurențiu Reghecampf să fie fericit alături de noua sa familie.

Atitudinea lui Bebeto este explicabilă, având în vedere influența pe care o are asupra sa Anamaria Prodan. În aceste situații neplăcute, copiii cad la mijloc între părinții care s-au despărțit, fără a înțelege pe deplin subterfugiile conflictului dintre aceștia.