Dan Petrescu are cu ce se lăuda. Soția sa face senzație la Dubai. Femeia a decis să se mute definitiv împreună cu fiica lor în Emirate GALERIE FOTO

Iosif Pintilie 25.03.2023, 20:56

Adriana Petrescu, soția lui Dan Petrescu, a decis să se mute din România. Antrenorul de la CFR  a rămas singur la Cluj, după ce soția lui, alături de fiica sa, au decis să plece în Golf.

Soția lui Dan Petrescu atrage toate privirile la Dubai

Adriana Petrescu atrage toate privirile la la Dubai. Fostul fotomodel duce o viață de vis în Emirate, acolo unde locuiește alături de fiica sa, Jennifer.

Decizia a venit pentru că cele două s-au mutat de multe ori, atunci când Dan își schimba echipele.

„Nu e nimic ușor în viață. Dacă vrei să ai succes trebuie să faci niște sacrificii, asta este opinia mea. Am făcut sacrificii și ca jucător, fac și ca antrenor pentru că altfel nu pot avea rezultate. E clar că familia mea n-a fost lângă mine mereu. Am mutat-o așa de mult dintr-o țară în alta încât la un moment dat s-au plictisit și au obosit și au spus: «noi trebuie să rămânem undeva». Dar au înțeles situația și mă bucur foarte mult”, a declarat Dan Petrescu, într-un interviu acordat pentru site-ul celor de la CFR Cluj.

Adriana Petrescu, despre ce înseamnă frumusețea

Adriana Petrescu a fost fotomodel. Ea a povestit, într-un interviu, ce înseamnă pentru ea frumusețea și cum se îngrijește pentru a se simți femeie. Ea mărturisește că nu și-a făcut operații estetice.

„Pentru mine, frumusețea înseamnă, înainte de orice altă definiție, sănătate. Ca să funcționeze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineața, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei, consum multă, multă apă. Cremele, serumurile și măștile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu.

Nu mi-am făcut nicio operaţie estetică şi nici nu intenţionez să apelez la chirurgie. Într-o societate în care tot mai multe femei recurg la tratamente invazive de înfrumuseţare, eu continui să promovez frumuseţea naturală şi menţinerea acesteia prin metode non-invazive”, spunea Adriana Petrescu, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Playsport.ro și pe