Dan Șucu a vrut să dea marea lovitură în Giulești. “Am oferit 1,3 milioane de euro”

Bogdan Solomon 28.11.2023, 16:27
Dan Șucu a vrut să dea marea lovitură în Giulești. “Am oferit 1,3 milioane de euro”

Dan Șucu a dezvăluit marea lovitură pe care a vrut să o dea la Rapid în precedenta perioadă de mercato. Suma oferită în schimbul jucătorului respectiv nu era deloc de neglijat.

Marea lovitură încercată de Rapid. Dan Șucu oferea 1,3 milioane de euro

În această vară, giuleștenii au încercat să-l transfere pe Denis Drăguș, dar nu au avut sorți de izbândă. Acesta a respins categoric posibilitatea de a reveni în campionatul românesc, preferând să evolueze în Turcia, la Gaziantep, unde este antrenat de Marius Șumudică.

Dan Șucu a dezvăluit că oferta făcută belgienilor se ridica la 1,3 milioane de euro, exprimându-și, totodată, regretul pentru ratarea mutării. Cu atât mai mult cu cât atacantul a avut prestații excelente în ultima perioadă, atât la echipa de club, cât și sub tricolor.

„Evident că-mi pare rău că Drăguș nu a ajuns la Rapid, noi am oferit 1,3 milioane euro la vremea respectivă lui Standard, o sumă record pentru fotbalul românesc. Din păcate, Drăguș n-a ales Rapidul, ne-ar fi plăcut să vedem un jucător de talia lui Drăguș jucând în Giulești. S-ar fi potrivit perfect pe spiritul Rapidului, ne-ar fi ajutat foarte mult.

E un jucător de valoare, a arătat asta la echipa națională, ne-ar fi ajutat foarte mult. Asta e situația, mergem mai departe cu fotbaliștii extrem de valoroși pe care-i avem în acest moment și în care avem toată încrederea”, a declarat acționarul majoritar al Rapidului, conform fanatik.ro.

Nici pista Ștefănescu nu mai este de actualitate: „Discuțiile au ajuns într-un punct mort”

În precedenta perioadă de transferuri, alb-vișiniii au purtat tratative pentru „perla” lui Sepsi Sfântu Gheorghe, Marius Ștefănescu. Nu s-a ajuns, însă, la un numitor comun, iar șansele ca acesta să ajungă sub comanda lui Cristiano Bergodi în iarnă sunt extrem de mici, având în vedere pretențiile covăsnenilor: un milion de euro plus 20% dintr-un viitor transfer.

„Referitor la Ștefănescu, discuțiile sunt înghețate. Nu cred că vom mai redeschide pista Ștefănescu, s-au cerut bani foarte mulți, suma era undeva la 1 milion de euro, bani cu care putem să aducem alți jucători, poate chiar mai mulți, fotbaliști de valoare.

Am putea să-i investim mai bine. O sumă de 1 milion de euro pentru un jucător român, și din punct de vedere al businessului, este o sumă extrem de mare, poate chiar puțin riscantă, mai ales că cei de la Sepsi ne-au cerut 1 milion de euro pentru 80%, ar fi păstrat și 20% din jucător.

Chiar l-am dorit pe Ștefănescu, dar discuțiile au ajuns într-un punct mort. Nu poți să spui niciodată niciodată, dar discuțiile, din ce am sondat piața, cu o astfel de sumă de 1 milion de euro putem aduce mai mulți jucători de valoare cel puțin cu Ștefănescu, sau mai mare”, a explicat Dan Șucu, adăugând că în momentul de față nu există discuții cu jucători români.

Urmăriți Playsport.ro și pe