Daniel Niculae, entuziasmat de noul jucător al Rapidului: „Este foarte inteligent”

Cosmin Olteanu 06.06.2023, 18:15
Daniel Niculae, entuziasmat de noul jucător al Rapidului: „Este foarte inteligent”

Daniel Niculae s-a declarat entuziasmat de noul jucător al Rapidului, Omar El Sawy.

Omar El Sawy, mijlocaș în vârstă de numai 19 ani, a fost adus de Rapid, de la Csikszereda, pentru 400.000 de euro.

Daniel Niculae, entuziasmat de noul jucător al Rapidului

Președintele giuleștenilor a vorbit la superlativ despre Omar El Sawy, pe care îl consideră un jucător inteligent, cu un nivel de adaptabilitate foarte mare.

„Îți confirm transferul. Este un jucător pe care l-am urmărit de foarte mult timp. L-am văzut și pe stadionul Giulești. Este un jucător foarte inteligent, care poate juca pe mai multe posturi. Este un tip care se poate adapta foarte repede”, a declarat Daniel Niculae, pentru Digi Sport.

Totodată, Daniel Niculae a prefațat viitorul sezon de Superliga, care se anunță unul „incendiar”, având în vedere că Rapid își propune câștigarea titlului de campioană.

„Se anunță un sezon cu o presiune mult mai mare, pentru că obiectivele clubului s-au schimbat. O dezamăgire, în acest sezon, ar fi Cupa României”, a mai spus Daniel Niculae.

Omar El Sawy: „Este o onoare extraordinară să reprezint acest club”

Omar El Sawy s-a declarat în al nouălea cer, după ce a semnat cu Rapid, și a anunțat că va da tot ce are mai bun în tricoul alb-vișiniu.

„Este o onoare extraordinară să reprezint acest club. Nu am cuvinte să descriu cum mă simt în acest moment. Este primul meu transfer în adevăratul sens al cuvântului. Faptul că reprezint această echipă mă bucură foarte tare.

În urmă cu un an, tot pe 19 mai, chiar pe acest stadion, câștigam Cupa Elitelor cu fosta mea echipă. Țin minte cum m-am simțit atunci când am intrat pe teren și am văzut acest stadion impresionant. Nu sunt adept al credinței conform căreia Universul îți transmite semne, dar faptul că semnez cu Rapid în aceeași zi în care am marcat și am câștigat Cupa este o coincidență frumoasă.

Cu siguranță voi da totul pentru suporterii Rapidului și pentru acest club. Este un loc extraordinar în care poți evolua. Proiectul pe care îl urmează această echipă este unul progresiv. Vreau să fac parte din acest proiect. Îmi doresc să ajut Rapidul să ajungă campioană și să ajungă în Champions League.

Când am primit oferta din partea clubului am simțit o mare bucurie. Chiar dacă am stat să analizez această decizie, nu am vrut să mă grăbesc, cu inima eram deja aici”, a spus Omar El Sawy, pentru fcrapid.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe