De la ”îți mulțumesc toată viața pentru ce ai făcut pentru mine”, la OUT de la UTA. Ce s-a ales de fotbalistul care l-a impresionat pe Gigi Becali

Alex Matei 31.05.2023, 15:12
De la ”îți mulțumesc toată viața pentru ce ai făcut pentru mine”, la OUT de la UTA. Ce s-a ales de fotbalistul care l-a impresionat pe Gigi Becali

Romario Benzar (31 de ani), fotbalistul de pe urma căruia Gigi Becali (64 de ani) a încasat suma de două milioane de euro după ce a fost transferat de Lecce de la FCSB, a ajuns să fie dat afară de UTA.

Conducerea echipei din Arad a anunțat azi despărțirea de fundașul dreapta după o discuție cu jucătorul. Benzar a ajuns la UTA în pauza de iarnă, după ce nici la Farul nu a oferit randamentul scontat.

Cum l-a impresionat Romario Benzar pe Gigi Becali

Pentru arădeni a bifat nouă prezențe, fără să marcheze vreun gol sau să ofere o pasă decisivă, astfel că cei de acolo i-au transmis că nu mai au nevoie de serviciile sale.

Benzar este nimeni altul decât fotbalistul care s-a rugat de Gigi Becali să plece de la FCSB în vara lui 2019.

”Da, Benzar va pleca la Lecce pentru două milioane de euro. Nu e un transfer bun pentru mine, la ora asta, pentru că eu trebuie să câștig campionatul și să merg în cupele europene. În plus, nu găsesc un fundaș ca el.

M-a rugat și impresarul, mi-a spus că e vorba de viitorul băiatului, de viața lui, așa că am zis ’bine, domne, hai!’.

M-a sunat și băiatul, m-a impresionat! M-a sunat și mi-a spus: ’nea Gigi, îți mulțumesc toată viața pentru ce ai făcut pentru mine!’

M-a impresionat. Se ruga de mine de două luni să-i dau drumul. E un băiat deosebit”, spunea Becali, la acea vreme.

De atunci însă, cariera lui Romario Benzar nu a mai progresat. După o scurtă perioadă petrecută la Lecce, în care oficialii echipei din Italia au văzut că românul nu este ce căutau, au decis să-l împrumute la Perugia. Apoi, Benzar a ajuns la Farul, mai apoi la UTA, iar acum e liber de contract.

Dumitru Dragomir, atac fără precedent la adresa fotbaliștilor români: ”Parcă sunt avortați. Avem țara plină de jucători de pluton”

Dumitru Dragomir (77 de ani) este convins că fotbalul românesc este în dezvoltare și crede că peste câțiva ani Superliga va fi un campionat puternic, dar nu este mulțumit de evoluția multora dintre jucătorii din actuala generație.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, care ”nu l-a iertat” nici pe Florin Talpan, a lansat un atac fără precedent mai ales la adresa celor care evoluează în prezent în Serie B.

”Parcă sunt avortați când aleargă. Se dau numai accidentați. Mihăilă e mai mult accidentat. Sunt de categoria a doua, n-au nicio valoare nicăieri. Poate doar Drăgușin să aibă altă valoare, dar să-l vedem să joace mai mult”, a spus Dragomir, la Fanatik.

Urmăriți Playsport.ro și pe