Decăderea lui Reghecampf. Imaginea care spune totul despre discrepanța din perioada Anamaria Prodan și Corina Caciuc

Giosanu Catinca / 26.01.2022, 22:35

Laurențiu Reghecampf se află în plin proces de divorț cu Anamaria Prodan și va începe o nouă viață alături de actuala lui iubită, Corina.

Cei doi îndrăgostiți par că nu mai au răbdare până la pronunțarea divorțului. Ei și-au luat recent o casă în Craiova, unde vor locui alături de micuțul care urmează să vină pe lume la începutul lunii mai.

Reghecampf, la al treilea mariaj

După două mariaje eșuate, Reghecampf a ales să dea frâu liber sentimentelor și și-a asumat relația cu Corina Caciuc. Antrenorul oltenilor a fost aspru criticat după ce a renunțat la Anamaria Prodan, dar nu a băgat în seamnă răutățile oamenilor. El are gânduri serioase împreună cu prietena lui și face tot ce îi stă în putință pentru a-i crea confortul necesar. Tocmai de aceea, și-a luat casă nouă.

Până să apară sarcina, antrenorul U Craiova locuia într-un apartament obișnuit din Craiova, acolo unde a prins postul de antrenor al echipei locale de fotbal, însă de când a primit vestea că iubita lui îi va aduce pe lume un copil, acesta și-a schimbat pretențiile.

Reghe a achiziționat un apartament spațios într-un complex rezidențial. Mai mult, antrenorul și Corina vor să facă nuntă mare. Cei de la cancan.ro susțin că naș va fi Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, împreună cu soția sa.

”Familia este sfântă pentru mine”

În ciuda faptului că a demarat procedura pentru desfacere a căsniciei, Reghecampf a declarat că familia este foarte importantă pentru el.

Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, a spus tehnicianul, conform sursei anterior citate.