Decizia luată de soția lui Cristi Manea de la CFR Cluj. Ce a făcut recent Irina Deaconescu: Mama ei, implicată direct

Catinca Giosanu 22.09.2023, 14:29

Soția lui Cristi Manea de la CFR Cluj are numai 25 de ani, dar se poate declara o femeie împlinită. Faimoasa influenceriță a reușit să-și îndeplinească cel mai mare vis. Superba blondină a făcut anunțul în urmă cu puțin timp.

Ce a făcut recent soția lui Cristi Manea

Cristi Manea și Irina Deaconescu sunt împreună de mai bine de trei ani și au împreună două fetițe. Tânăra influenceriță are o căsnicie fericită cu elevul lui Andrea Mandorlini, iar iubirea lor este la fel de intensă ca la începutul relației.

Soția jucătorului de la CFR Cluj a reușit să renoveze apartamentul în care a copilărit, iar sportivul este foarte mândru de partenera sa. Blondina este și ea mândră de această realizare. Ea a recunoscut că își dorea de mult să renoveze apartamentul părinților săi, mai ales că ea are multe amintiri frumoase din acel imobil, pentru că acolo a copilărit.

Îmi mulțumesc mie pentru tot ce urmează. O să vă spun puțin de ce este atât de special acest loc pentru mine. Atunci când a fost apartamentul acesta renovat, acum 8 ani, mama mea era plecată în străinătate, a pus bănuț pe bănuț, a făcut și un împrumut în bancă pentru a-l renova. În momentul în care ea a renovat apartamentul, noi încă ne spălam la lighean, nu aveam centrală.

(…) Mă simțeam atât de bine că în sfârșit puteam să chem și eu copiii la mine acasă”, a povestit Irina Deaconescu în cadrul unui clip care a fost postat pe YouTube.

”E mult mai frumoasă decât mi-am imaginat eu”

Irina Deaconescu este atât de mândră de ce a reușit, încât le-a arătat admiratorilor săi cum se prezintă la acest moment imobilul în care ea a copilărit. Influencerița care se iubește cu fotbalistul Cristi Manea a adus mai multe schimbări importante apartamentului părinților ei.

Am fost binecuvântată, am muncit mult astfel încât să pot eu să renovez apartamentul în care am copilărit. Fix cum intri, așa cum ne-a permis spațiul, am pus o masă superbă, cu patru scaune, e mult mai frumoasă masa decât mi-am imaginat eu.”, a mai spus Irina Deaconescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe