Decizia luată de un polițist român s-a viralizat rapid în mediul online. Ce le-a propus colegilor: „Gata cu fabrica de dat amenzi”

Alex Matei 07.06.2023, 11:21
Decizia luată de un polițist român s-a viralizat rapid în mediul online. Ce le-a propus colegilor: „Gata cu fabrica de dat amenzi”

Un polițist rutier din Timiș a lansat o provocare pe paltforma de divertisment Tik Tok, pentru toți colegii lui. Agentul le-a recomandat oamenilor legii să nu mai dea amenzi șoferilor, ci doar avertismente. Clipul s-a viralizat imediat.

Valeriu Kovacs, din nou în atenția publicului

Polițistul, originar din Timișoara, a vorbit public în mai multe rânduri despre problemele din interiorul IPJ Timiș și chiar a avut de suferit din cauza declarațiilor făcute. De exemplu, în timpul stării de urgență, el a spus că există un plan de amenzi.

După ce a făcut aceste dezvăluiri, Valeriu Kovacs a fost la un pas să fie dat afară din poliție. Cu toate acestea, el continuă să facă afirmații care nu sunt pe placul șefilor săi.

Clipul care s-a viralizat imediat!

În cel mai recent videoclip, Valeriu a spus că polițiștii ar trebui să nu mai dea amenzi șoferilor din trafic. Clipul s-a viralizat mult mai repede decât de aștepta el. Imaginile publicate de agentul din Timișoara au adunat peste 1,8 milioane de aprecieri.

Polițistul este urmărit pe rețelele sociale de 300.000 de persoane. Oamenii îl apreciază pentru ceea ce face.

Chiar dacă în trecut i s-au imputat șase abateri disciplinare, patru dintre ele fiind legate de aparițiile publice, Valeriu continuă să posteze imagini și să facă declarații controversate. Ultima dată el a spus că polițiștii români nu ar mai trebui să dea amenzi șoferilor.

Fac apel la toţi poliţiştii români să adoptăm această formă de protest care nu va afecta societatea civilă sub nicio formă. Cea mai dură formă de protest pe care o poate adopta un poliţist activ în România împotriva guvernului care ne-a îngenunchiat timp de 33 de ani este de a aplica avertismente scrise fără valoare. Gata cu fabrica de dat amenzi. S-a terminat!”, a transmis polițistul Valer Kovacs, pe platforma de divertisment Tik Tok.

Reacția internauților: ”Primul polițist pe care îl respect”

Clipul a strâns 1,8 milioane de vizualizări în primele 24 de ore. Oamenii au lăsat tot felul de reacții în dreptul imaginilor.

Păcat că vei fi demis curând(sper să mă înșel), avem nevoie de mai mulți oameni ca și tine. Respect și mult succes!”/ ”Wow, primul polițist pe care îl respect prin prisma a ceea ce spune!” / ”Multor colegi le va fi frică să facă protest deoarece cred că își pierd scaunul. Trebuie mai mulți cu aceeași gândire. Respect!” / ”Mulțumim pentru inițiativă! Ar trebui ca la nivel național, NIMENI să nu-și mai plătească taxele și impozitele! Asta ar fi cu adevărat o lovitură!”, acestea sunt doar câteva dintre comentariilor lăsate de utilizatorii platformei Tik Tok.

Urmăriți Playsport.ro și pe