Decizia lui Patrick Mouratoglou, după dezastrul trăit de Simona Halep la Roland Garros! Antrenorul a făcut public totul înainte de Wimbledon: „100% va fi așa! Am discutat!”

Moldoveanu Camelia / 29.05.2022, 08:46
Decizia lui Patrick Mouratoglou, după dezastrul trăit de Simona Halep la Roland Garros! Antrenorul a făcut public totul înainte de Wimbledon: „100% va fi așa! Am discutat!”

Patrick Mouratoglou le-a dezvăluit fanilor ce urmează să se întâmple după dezastrul trăit de Simona Halep la Roland Garros. Campioana României se pregătește intens pentru Wimbledon, dar și pentru alt eveniment important.

Patrick Mouratoglou le-a dat vești bune fanilor Simonei Halep

Simona Halep a trăit clipe de groază la Roland Garros, asta după ce a suferit un atac de panică în meciul pierdut cu Qinwen Zheng, scor 6-2, 2-6, 1-6. Fanii campioanei României s-au îngrijorat pentru starea de sănătate a sportivei.

Patrick Mouratoglou a deschis o secțiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram și inevitabil acesta a fost întrebat de starea actuală de sănătate a Simonei:

Da, Simona se simte excelent! Bineînțeles că este nemulțumită de rezultat și de ceea ce s-a întâmplat, dar la o oră după meci a fost ok. Lăsăm în urmă ce s-a întâmplat și suntem gata să reîncepem treaba, pentru că e nevoie de multă muncă pentru a obține rezultate”, a afirmat antrenorul Simonei Halep.

Își schimbă sau nu antrenorul Simona Halep

După eliminarea prematură de la Roland Garros, Patrick Mouratoglou a ținut să-și ceară iertare fanilor Simonei Halep. Antrenorul francez și-a asumat întreaga responsabilitate și astfel multă lume s-a întrebat dacă cei doi o să continue împreună sau nu.

Întrebat dacă o să fie alături de Simona Halep la Wimbledon, Mouratoglou a răspuns:

O să fiu 100% cu Simona la Wimbledon și o să fiu cu ea cu siguranță și cu o săptămână înainte, atunci când o să ne pregătim pentru Wimbledon”, a a mai spus Patrick Mouratoglou.

Patrick Mouratoglou vine în România cu ocazia Sports Festival 2022!

Înainte de Wilbledon, 27 iunie – 10 iulie, Simona Halep și Patrick Mouratoglou o să vină împreună în România. Francezul o va însoți în România la începutul lunii iunie, cu ocazia Sports Festival 2022.

Festivalul va avea loc la Cluj-Napoca în intervalul 9-12 iunie și oferă publicului posibilitatea de a experimenta clipe inedite alături de campioni din lumea sportului.

Iar în acest an, Patrick Mouratoglou va susține masterclass-ul „The art of coaching” (n.r. – arta antrenoratului), după cum a anunțat chiar el prin intermediul unui video de promovare postate pe rețelele de socialziare.

Sunt în Paris pentru Roland Garros. Vă transmit de aici că în 10 iunie voi fi în Cluj-Napoca, la Sports Festival! Sunt foarte încântat de acest lucru, deoarece nu există nimic mai minunat decât să reuneşti oamenii cu o pasiune comună. În masterclass-ul meu voi discuta despre lecţii învăţate de-a lungul timpului care sper să vă ajute şi pe voi. Abia aştept să fim alături! Ne vedem în curând!”, a transmis Patrick Mouratoglou.