Derapaj incredibil al lui Ilie Năstase. Ioana l-a rugat în lacrimi să înceteze. FOTO

Gabriel-Alexandru Ioniță / 25.10.2021, 09:30
Derapaj incredibil al lui Ilie Năstase. Ioana l-a rugat în lacrimi să înceteze. FOTO

Ilie Năstase este cunoscut în întreaga lume pentru temperamentul său vulcanic încă de pe vremea când încânta pe terenul de tenis. Nici după retragerea din activitate, „Nasty” nu a reușit să se tempereze și a ieșit de nenumărate ori în evidență cu episoade de violență verbală sau fizică.

Ilie Năstase ar fi agresat-o din nou recent pe soția sa

Ultimul dintre acestea s-a petrecut pe 19 octombrie, atunci când primul lider din istoria circuitului ATP și-ar fi agresat din nou soția. Grație acestui eveniment, Ioana Năstase a anunțat pe Facebook faptul că a decis definitiv să divorțeze de Ilie Năstase.

Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii. Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRŞIT!!!

În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit, alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară. Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine.

Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, a fost mesajul postat de Ioana Năstase.

Această postare a generat un val de reacții pe rețeaua de socializare. Mai multe prietene ale Ioanei și-au arătat susținerea față de decizia acesteia, fapt ce a declanșat furia lui Ilie Năstase.

Fostul mare tenismen le-a înjurat pe prietenele soției sale

Fostul mare tensimen le-a înjurat într-un mod greu de reprodus pe acestea în secțiunea de comentarii de la postarea soției sale.

„Sugi p**a!”, „Mai bine fă o vizită urgentă la estetician, ai mare nevoie!”, „Fraiero, tu ştii ce am făcut în viaţa mea? Tu nu ai realizat nimic, p***ă jegoasă ce eşti!””, au fost unele dintre comentariile postate de Ilie Năstase.

Comentariile lui Ilie Năstase la postarea Ioanei
Comentariile lui Ilie Năstase la postarea Ioanei

Ioana l-a rugat pe Ilie să înceteze cu jignirile, iar în cele din urmă a șters definitiv postarea respectivă: „Dragă Ilie, te rog să te opreşti să mai jigneşti aceste doamne! Nu ţi-au făcut niciun rău şi nu te-au jignit cu absolut nimic. Te-am rugat şi te rog, în faţa bunului Dumnezeu, să fii un om bun! Te rog, opreşte răutăţile! Mulţumesc!”.

Este a doua oară când Ioana Năstase dorește să divorțeze de soțul său. În luna martie a acestui an ea chiar a depus solicitarea la Judecătoria din Hârșova.

Ulterior însă, ea a fost convinsă de Ilie să se răzgândească, iar relația dintre cei doi părea că intră pe un drum normal în cele din urmă. Ei chiar au apărut împreună la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc de pe 15 septembrie.

Ilie Năstase a dat de pământ cu soția sa după ipoteza unui divorț. Aroganța fostului campion al tenisului