Despărțire șoc între Cristina ICH și Pițurcă jr. Anunțul frumoasei moldovence: „În sfârșit, fericită”

Giosanu Catinca 01.10.2022, 15:58

Cristina Ich a făcut un anunț oficial în legătură cu relația pe care o are cu Pițurcă jr. Anunțul frumoasei moldovence i-a luat pe toți prin surprindere. O parte dintre utilizatorii din mediul online au criticat-o pentru schimbarea făcută.

Cristina Ich, anunț de ultim moment

Nora lui Victor Pițurcă a lăsat să se înțeleagă că s-a despărţit de fiul fostului selecționer. Frumoasa șatenă nu a vorbit foarte deschis, dar a afirmat că este singură, neatașată și nemăritată.

Cei doi au mai avut probleme de cuplu în trecut. Chiar și la începutul anului se zvonea că între fiul lui Victor Pițurcă și celebrul influencer s-a produs o ruptură.

Alexandru Pițurcă a oferit la un moment dat o reacție pe rețelele de socializare în legătură cu acest subiect. Fiul lui Victor Pițurcă a dorit să lămurească situația dintre el și mama fiului său pentru a pune capăt speculațiilor. El a anunțat în primele zile ale acestui an că nu s-a despărțit de frumoasa moldoveancă și nici nu are de gând să facă acest lucru.

Nora lui Victor Pițurcă, mai singură ca niciodată

Cristina Ich a făcut, recent, o postare prin intermediul căreia a transmis faptul că ar fi din nou disponibilă.

Noul meu status: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit sunt fericită.”, a scris Cristina Ich, pe contul oficial de Instagram.

Fanii vedetei au reacționat imediat. Ei au dat imediat like la postare și chiar și-au exprimat regretele profunde față situația actuală a Cristinei.

”Pițurcă nu m-a găsit în gunoi!”

Cristina Ich a admis într-un podcast că toți bărbații cu care s-a iubit au înșelat-o. Frumoasa vedetă a dezvăluit că ceasul pe care îl poartă de la mână este chiar de la Alex Pițurcă, un cadou de iertare, după ce acesta a înșelat-o.

Mi-am luat ceas din banii de donații… » Nu, nu! Ceasul e cadou de la bărbată-miu, că și înșelatul ăsta trebuie, într-un fel sau altul, să-l plătești. S-a gândit să îmi ia un ceas.”, a spus Cristina Ich, la podcastul lui Radu Țibulcă.

Fostul manechin a recunoscut că l-ar fi părăsit de mult pe fiul fostului selecționer dacă nu ar fi avut un copil cu acesta. Ea este conștientă că a devenit mamă mult prea repede, dar nu regretă pasul pe care l-a făcut.

A fost o perioadă de tot rahatul! Dacă nu-l aveam pe Noah îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mă mai înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!”, a mai spus Cristina Ich, potrivit celor de la Libertatea.