Despărțirea de Simona Halep plutește în aer. Anunțul făcut în urmă cu puțin timp de noul elev al lui Patrick Mouratoglou

Giosanu Catinca 25.11.2022, 06:00
Despărțirea de Simona Halep plutește în aer. Anunțul făcut în urmă cu puțin timp de noul elev al lui Patrick Mouratoglou

Despărțirea de Simona Halep plutește în aer. Românca riscă să rămână fără antrenor după ce a fost testată pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open 2022. Ea este suspendată provizoriu și nu poate la nicio competiție oficială. Sportiva născută la Constanța își poate face apariția la turnee demonstrative, dar se pare că francezul care a ajutat-o să își îmbunătățească jocul vrea să se debaraseze de ea.

Despărțirea de Simona Halep plutește în aer

Înainte de a începe colaborarea cu Patrick Mouratoglou, Simona Halep a colaborat cu un antrenor de la academia francezului. Românca a crezut că a dat marea lovitură când l-a întâlnit pe Mouratoglou. Acesta a ajutat-o să își îmbunătățească jocul, lucru pe care l-a recunoscut și ea.

Dubla campioană de Grand Slam se confruntă cu mari probleme după ce a picat un test anti-doping. Ea riscă să primească o suspendare de nu mai puțin de patru ani. În aceste condiții, tehnicianul francez și-a găsit un nou angajament.

Fanii au avut impresia că este ceva de moment, până când lucrurile se vor lămuri în cazul de dopaj al Simonei Halep. Se pare însă că antrenorul jucătoarei române de tenis are cu totul alte planuri.

Ce ar urma să facă antrenorul Simonei Halep

Patrick Mouratoglou îl antrenează de câteva săptămâni bune pe Holger Rune. Presa străină titrează că parteneriatul dintre francez și campioana de la Roland Garros este în pericol.

Jucătorul danez se gândește să extindă colaborarea cu tehnicianul care a ajutat-o pe Serena Williams să câștige 10 dintre cele 23 de turnee de Grand Slam din palmares și anul viitor. Asta înseamnă că Halep va trebui să își găsească un nou antrenor.

Scopul meu pentru anul viitor este să fiu numărul unu! Am învins aproape toți jucătorii din „Top 10”, inclusiv pe liderul mondial. Voi munci din greu în presezon. Vreau să fiu pregătit pentru Australia. Am o echipă grozavă cu mine, care a fost aceeași de mult timp, singura adăugare fiind Patrick Mouratoglou.”, a spus Holger Rune, conform Marca.

”De-a dreptul înfiorător!”

Cea mai bună jucătoare de tenis din România, Simona Halep, este suspendată provizoriu din tenis și nu mai poate participa la competiții oficiale. Ea nu știe când va putea reveni în circuitul profesionist. Acest lucru depinde în primul rând de avocații care o vor judeca la tribunalul Lausanne.

Contestatarii lui Patrick Mouratoglou văd cu ochi buni despărțirea tehnicianului de Simona Halep. Mulți au criticat-o pe fiica lui Stere după ce românca l-a felicitat pe noul elev al lui Mouratoglou pentru cucerirea titlului de la Paris.

Simona? Asta e ceea ce numesc unii Sindromul Stockholm?”, „De-a dreptul înfiorător!” și „Chiar e spălată pe creier!”, ”Zici că Patrick a spart Instagram-ul Simonei și a scris acest lucru. Cum adică o „persoană specială?”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de fani în urma postării făcute de fostul număr 1 mondial al tenisului feminin.