Dezastru total pentru Anamaria Prodan. Anunțul oficial a fost făcut în urmă cu puțin timp: „A venit singur la noi”

Giosanu Catinca / 04.12.2021, 12:29
Dezastru total pentru Anamaria Prodan. Anunțul oficial a fost făcut în urmă cu puțin timp: „A venit singur la noi”

Anamaria Prodan nu a avut deloc un an bun. Mai întâi s-a trezit că a fost exclusă din transferul lui Dennis Man la Parma, ulterior au apărut problemele în căsnicie, iar acum a primit o nouă lovitură, cel puțin la fel de dură. Probabil că impresara spera ca lucrurile să revină cât mai repede la normal, însă astrele nu par să fie de partea sa.

Anamaria Prodan, trădată din nou

Ianis Stoica a dezamăgit-o maxim pe Anamaria Prodan. Tânărul de la FCSB a semnat cu firma fraților Becali. Prin urmare, nu mai este impresariat de fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf. Fiica regretatei cântărețe de muzică populară Ionela Prodan nu lua în calcul ca fotbalistul să o trădeze. De altfel, ea a negat constant în ultima perioadă că tânărul jucător de la FCSB nu o va ”trăda”. Și totuși, Ianis Stoica a semnat, în cele din urmă, cu firma fraților Ioan și Victor Becali. Dezvăluirea a fost făcută de către Dragoș Sârbu, cel care conduce firma fraților Becali.

Ianis Stoica a semnat cu firma Becali Sport, fiind alegerea lui. Contractul a intrat în vigoare de la 1 decembrie 2021. Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, el a venit la noi.

Ianis Stoica a semnat și este jucătorul nostru. Ce are el cu alții, e treaba lui. Fiecare se descurcă în funcție de ce clauze are în contract.”, a declarat Dragoș Sârbu, potrivit celor de la Fanatik.

Ianis Stoica a semnat cu firma fraților Becali!

Ianis Stoica este al doilea jucător care pleacă de la Anamaria Prodan și semnează cu firma fraților Becali, după Dennis Man.

Actualul fotbalist al Parmei a enervat-o teribil pe impresară în momentul în care a ales să lucreze cu firma fraților Becali și să renunțe la serviciile ei. Agentul l-a amenințat la momentul respectiv pe Man că îl va da în judecată, lucru pe care l-a și făcut.

Nu e vorba de supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu nu am nicio problemă cu Man, este decizia lui, decizia lui Becali, nu ştiu a cui este decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă interesează… eu am un contract, merg pe acel contract.

(Reporter: Are bani să-ţi datoreze?) Dacă avem un contract, înseamnă că avem nişte chestii stipulate. Cred că aşa e cel mai normal (n.r. – să se rezolve la Tribunal), de ce să ne certăm?

Nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât… am avocaţi, nici nu mă interesează mai mult. Am avocaţi, aştept să văd ce va fi.”, a declarat Anamaria Prodan, la depunerea reclamației în instanță.

Impresara a cerut despăgubiri de 350 de mii de euro după ce a fost „sărită din schemă” la negocierile dintre Gigi Becali și italieni. Procesul a început marți, 26 octombrie 2021, la Tribunalul Ilfov. Magistrații au decis însă amânarea procesului „pentru satisfacerea aspectelor referitoare la timbraj”. Concret, este vorba de plata timbrului judiciar, fără de care nu poate începe procesul propriu-zis.