Dezvăluire mondială. El e interlopul care l-a transformat pe Luțu în aghiotantul lui Becali: „Gigi și-a dat seama”

Catinca Giosanu 22.09.2023, 11:13
Dezvăluire mondială. El e interlopul care l-a transformat pe Luțu în aghiotantul lui Becali: „Gigi și-a dat seama”

Gigi Becali are în jurul o armată de oameni, însă foarte puțini cunosc secretele sale. Latifundiarul din Pipera își pune cea mai mare bază în Ionuț Luțu. De altfel, acesta este singurul care are cheia de la seiful cunoscutului om de afaceri.

Dezvăluirea a fost făcută de o altă persoană care are legătură cu fotbalul românesc. Mulți se întreabă însă cum a ajuns Ionuț Luțu să lucreze pentru finanțatorul celor de la FCSB.

Noi dezvăluiri despre Gigi Becali

Gigi Becali lucrează de foarte mulți ani cu Ionuț Luțu. Fostul jucător al celor de la de la Steaua și Rapid, printre altele, a început colaborarea cu influentul om de afaceri  la puțină vreme după ce a renunțat la cariera de fotbalist profesionist.

Beinur Nuredin, unul dintre oamenii care au făcut afaceri cu Gigi Becali de-a lungul anilor, a dezvăluit că prin intermediul său a ajuns Ionuț Luțu să lucreze pentru patronul celor de la FCSB.

„Gigi și-a dat seama”

Temutul interlop a avut grijă să scoată în evidență calitățile fostului jucător de fotbal. El a subliniat că șoferul latifundiarului nu face niciodată greșeli când vine vorba de administrarea și îngrijirea averii șefilor săi.

Păi așa a ajuns Luțu lângă Gigi, datorită mie. Are mai puțină legătură faptul că a jucat la Steaua. Gigi și-a dat seama despre Luțu că este un om căruia îi lași casa, milioanele pe masă, orice, iar el nu face greșeli.

Nu fură Luțu, poate să fie și milioane în fața lui. Luțu a numărat milioane, a avut milioane, dar e genul de om care dacă te vede la suferință își dă și camașa de pe el”, a povestit Beinur Nuredin, în podcastul „Tare de Tot”, realizat de Viorel Grigoroiu.

Ce s-a ales de interlopul care l-a transformat pe Luțu în aghiotantul lui Becali

Interlopul care l-a transformat pe Luțu în aghiotantul lui Becali a fost implicat într-un mare scandal în urmă cu un an și jumătate. Nuredin Beinur a fost împușcat cu un pistol cu bile de cauciuc, în fața unui restaurant din Capitală.

Interlopul l-ar fi înjurat pe unul dintre cei prezenți la petrecerea la care el a participat și omul a reacționat extrem de violent. A tras de mai multe ori cu pistolul și l-a nimerit în cap, în corp, în mâini și în picioare.

Beinur a fost implicat în mai multe scandaluri de-a lungul timpului. La un moment dat, el s-a certat foarte tare cu cineva în interiorul restaurantului lui Gino Iorgulescu.

Dumitru Dragomir, despre Ionuț Luțu

Dumitru Dragomir îl cunoaște și el pe omul de încredere al lui Gigi Becali. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) are o părere foarte bună despre Ionuț Luțu. Ex-oficialul l-a ridicat în slăvi pe fostul fotbalist.

„Luțu este cel mai disciplinat angajat pe care l-am întâlnit eu până acum. Nu cred că există o loialitate atât de mare. Poate Cristi ăsta al meu să fie la nivelul lui Luțu. E legat ca un fiu.

Luțu este tot ce vrei tu. E cureaua de transmisie a mașinii. Dacă îl pui să conducă mașina conduce mașina. Dacă îl trimiți la Londra se duce la Londra. Dacă îl trimiți la Călărași se duce la Călărași.

Eu am văzut când cheile de la casa de bani erau la Luțu. Erau 60 de milioane de euro înăuntru! Erau cheile la Luțu. Fac pariu că dacă vine unul cu un pistol și e Luțu lângă Gigi, Luțu se aruncă în fața glonțului. Și nu greșesc cu nimic. Știu relația, știu tot, știu caracterul unuia și altuia.

Au fost subiect de studiu pentru mine. Luțu face ce vrea, intră în Palat, oriunde”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Urmăriți Playsport.ro și pe