Dezvăluiri fabuloase ale lui Ilie Dumitrescu! N-a mai zis niciodată asta: „Așa am luat prima mașină, Ceaușescu m-a ajutat”. Ce conducea pe străzile din București

Alex Matei 06.06.2023, 17:23

Ilie Dumitrescu (54 de ani) a fost de acord să conducă o mașină despre care nu credea niciodată ca va fi fabricată și în varianta electrică.

Îmbrăcat la costum, fostul mare fotbalist, acum analist TV, a avut ceva emoții când s-a urcat la volan, mai ales că primii metri a fost nevoit să-i parcurgă cu spatele.

Ilie Dumitrescu a condus recent o Dacia 1300

Provocarea lansată lui Ilie Dumitrescu a fost aceea de a conduce o Dacia 1300 electrică, lansată de curând pe piața auto.

Mașina i-a fost adusă acasă lui Ilie Dumitrescu. După ce și-a reglat oglinzile laterale, care se fac manual și nu automat, după ce a reglat și oglinda retrovizoare, Dumitrescu și-a pus centura după care s-a informat și cum se pornește ”bolidul”.

Apoi a fost nevoie să dea cu spatele pentru a ieși în bulevard. De acolo, lucrurile au decurs normal până la destinație.

”E ok, m-am obișnuit. Chestia este să te obișnuiești cu servodirecția și să te informezi când treci de pe o bandă pe alta, e ca la fotbal”, a spus Ilie Dumitrescu.

Cum a obținut Ilie Dumitrescu banii pentru prima mașină din viața lui și cine l-a ajutat

Fostul mare fotbalist, component al Generației de Aur, a povestit în premieră și cum a reușit el să-și cumpere prima mașină din banii câștigați pe când evolua la Steaua.

”Prima mea mașina a fost Dacia 1330 break. Înainte îți trebuia aprobare ca să-ți iei mașină. Strânsesem eu banii dintr-un an foarte bun avut cu Steaua, ajunsesem în a doua finală de Cupa Campionilor, în care eu nu am jucat, am avut bonusuri, prime, din salariu, și am strâns banii pentru mașină.

Valentin Ceaușescu m-a ajutat să iau aprobare. Doamna Ana Mureșan semna aprobările în perioada aia. Am dat comandă la Pitești, mi-am făcut-o cu trapă. Era ceva mai fiță atunci, avea și casetofon”, a dezvăluit Ilie Dumtrescu, pentru ”Crăciun tot anul”.

Dumitrescu și-a adus aminte însă și de perioada în care se ducea la antrenamente cu transportul în comun

”Eu mergeam cu autobuzul 39, cred că azi e 139, și cu tramvaiul 38. Așa mă duceam eu la stadion”.

Ajuns la destinație, Ilie Dumitrescu a tras și concluziile după acest inedit drive test.

”E o bijuterie. Mie îmi place, 11, semnatura mea. Arată senzație”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe