Dezvăluiri fără perdea: Câți bani i s-au oferit Vicăi Blochina pentru o noapte de amor. Fosta amantă a lui Pițurcă a recunoscut tot

Catinca Giosanu 07.06.2023, 15:49

Vica Blochina va împlini în curând frumoasa vârstă de 48 de ani, însă continuă să facă furori pe rețelele sociale. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a primit o propunere neașteptată de la un bărbat, pe Instagram. Aflați cum a reacționat fosta concurentă de la Survivor România 2023, în paragrafele de mai jos.

Vica Blochina, propunere indecentă de la un fan

Vica Blochina a fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani și au un copil împreună. Blondina locuiește acum singură. Fiul ei a decis să se mute împreună cu fostul selecționer și o vizitează rar pe mama sa.

Fosta dansatoare de la Melody a suferit câteva schimbări de când a părăsit competiția din Republica Dominicană, însă ea susține că urmează să își facă mai multe intervenții estetice. Blondina i-a asigurat pe fani că se va tuna maxim, pentru că așa îi place. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei sesiune Întrebări-Răspunsuri, organizată pe contul ei de Instagram.

I-a oferit 20.000 de euro pentru o noapte

Mulți sunt de părere că Vica Blochina este perfectă și nu are nevoie să își mai facă alte operații estetice. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a primit zilele trecute o propunere neașteptată de la un bărbat, pe Instagram. Blondina nu s-a ferit să arate lume întregi ce mesaj a primit de la respectivul internaut, dar și ce răspuns i-a dat.

Răspunsul dat de Vica Blochina

După cum era de așteptat, Vica Blochina a refuzat invitația primită de la fanul dornic de aventuri.

Eu sunt… Îmi pare bine! Te știu din vedere. Vreau să îți propun ceva, dar nu vreau să te superi. Vreau să fiu direct.”, se arată în mesajul primit de Vica Blochina de curând.

Îți dau 20.000 de euro pentru o noapte. Totul rămâne între noi. Îți dau toți banii înainte. Cash sau transfer bancar. Și acum îți pot face transfer dacă vrei. Nu află nimeni nimic. Nu vreau să te superi, dar am zis să fiu direct. Totul rămâne între noi. Și acum îți pot face transfer dacă vrei. Nu trebuie să faci nimic până nu primești banii. În 5 minute ai banii în cont dacă vrei”, a mai spus internautul.

Vica Blochina a spus la un moment dat că își dorește să plece din România și să se mute în Statele Unite ale Americii sau într-o țară cu multe insule și plaje. Prin urmare, ea a îndrăznit să facă o glumă după ce a primit așa-zisa ofertă.

Uite unde era milionarul… și eu Mykonos, Mykonos.”, a fost răspunsul Vicăi Blochina.

Urmăriți Playsport.ro și pe