Dezvăluiri intime despre sexy impresara care se iubește cu un fotbalist: „Am auzit că o fac de 12 ori pe zi”

Ștefănescu Dragoș 13.07.2022, 09:51
Dezvăluiri intime despre sexy impresara care se iubește cu un fotbalist: „Am auzit că o fac de 12 ori pe zi”

Wanda Nara și Mauro Icardi formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din fotbalul mondial. Cei doi țin mereu prima pagină a presei internaționale. Recent, un fost fotbalist italian a dezvăluit mai multe detalii din intimitatea celor doi.

Wanda Nara și Mauro Icardi, din nou în prim plan. Un fost fotbalist a dezvăluit detalii picante din intimitatea cuplului

Wanda Nara (35 de ani) și Mauro Icardi (29 de ani) formează unul dinre cele mai mediatizate cupluri din fotbalul mondial. Impresara și atacantul lui PSG au ținut de nenumărate ori prima pagină a publicațiilor din străinătate.

Recent, fostul fundaș Daniele Adani a purtat un dialog pe twitch cu fostul internațional italian Christian Vieri. În cadrul discuției, Adani a oferit un detaliu picant din viața intimă a lui Mauro Icardi. Fostul fotbalist susține că atacantul lui PSG și Wanda Nara fac sex de 12 ori pe zi.

În anul 2019, Wanda Nara dezvăluia care sunt singurele momente în care Mauro Icardi refuză să-i acorde atenție. Argentinianca a explicat că soțul său refuză să aibă relații intime cu ea înaintea partidelor sau dacă echipa sa a pierdut.

Mauro e foarte profesionist și face nimic înaintea meciului. Numai după și numai dacă a ieșit bine. Dacă nu iese bine, nici nu se uită la mine”, a declarat Wanda Nara.

Mauro Icardi a ales PSG după ce soția sa a fost acuzată că l-a înșelat cu un coleg de la Inter Milano

Mauro Icardi a ajuns la PSG în urmă cu trei ani. Argentinianul a fost cumpărat de la Inter Milano, echipă pentru care evoluase timp de șase sezoane. De la venirea sa pe Parc des Princes, Icardi nu a impresionat și pare foarte aproape de o plecare în această vară.

Recent au apărut noi detalii cu privire la adevăratul motiv pentru care Mauro Icardi a ales să plece de la Inter Milano . În anul 2019, soția sa, Wanda Nara, a fost acuzată de infidelitate. Potrivit jurnalistului Fabrizio Corona, Wanda ar fi avut o relație extraconjugală cu Marcelo Brozovic, coleg cu Icardi la Inter. Aceasta l-a dat imediat în judecată pe jurnalistul italian dar procesul s-a desfășurat abia acum. În cadrul procesului, Wanda, care este și agentul lui Icardi, a dat mai multe detalii despre situația soțului său la Inter. Ea susține că Icardi a fost ”obligat” să plece de la Milano.

După acel articol în care apăreau informații false au apărut problemele și Mauro s-a văzut obligat să schimbe echipa. La Inter i-au spus că trebuie să își schimbe imprsarul, că nu mai trebuie să aibă o avocată.

Am cinci copii care au fost la școală în Milano în acea perioadă. Acolo a început, de asemenea, marea ruptură între Icardi, fanii clubului și conducere. Suntem o familie tradițională și acest lucru ne-a adus probleme atât în familie, cât și în afara ei”, a spus Wanda Nara, conform Gazzetta dello Sport.