Dezvăluiri picante din viața privată a lui Ion Țiriac. Femeia care i-a cucerit inima a decis să vorbească

Andrei Alexandra 08.02.2023, 10:44
Dezvăluiri picante din viața privată a lui Ion Țiriac. Femeia care i-a cucerit inima a decis să vorbească

În urmă cu ceva timp, Ion Țiriac „a fost dat de gol” de una dintre presupusele lui foste iubite. Este vorba despre cântăreața Ana Maria Ferentz. Ea l-a catalogat pe miliardarul român de 83 de ani drept „bărbatul ideal”.

Ion Țiriac, descris pe larg de o presupusă fostă iubită: „Este bărbatul ideal”

Ea a detaliat și a explicat prin ce a reușit Ion Țiriac să o impresioneze. De asemenea, artista a povestit și în ce context l-a cunoscut pe fostul jucător de tenis. În încheiere, Ana Maria Ferentz a lăsat să se înțeleagă faptul că ar regreta puțin că a fost nevoită să se mute în Statele Unite ale Americii și astfel a pierdut legătura cu omul de afaceri.

„Ion Ţiriac poate fi bărbatul ideal şi cred că ar putea fi bărbatul ideal pentru foarte multe femei, pentru că este un bărbat educat, manierat, are experienţă, înţelepciune, are tot ceea ce-i trebuie. Plus comportamentul faţă de o femeie este unul foarte frumos. L-am cunoscut la Balc, acolo am fost invitată să cânt, ca şi celelalte personaje, în cadrul unui eveniment unde era foarte multă lume.

A fost încântat de prestaţia mea artistică şi de cum m-am comportat cu oaspeţii, pentru că a fost un comportament frumos, decent. Un om de talia lui Ion Ţiriac apreciază. Astfel s-a legat o prietenie cum există între o femeie şi o femeie, un bărbat şi o femeie, etc. Cel mai bine ar fi să vă spună domnul Ţiriac dacă m-a curtat sau nu.

Nu cred că ai văzut vreodată la Ion Ţiriac să-şi înşire iubitele sau persoanele cu care a ieşit. Nu cred că a apărut vreodată să vorbească despre nu ştiu care domnişoară blondă sau brunetă. Eu acum sunt plecată în Statele Unite… poate dacă mai stăteam…”, a spus femeia în urmă cu mai mult timp, citată recent de click.ro.

Miliardarul român se află în centrul unor controverse în această perioadă

Recent, s-a scris despre faptul că Ion Țiriac ar risca să rămână fără pensia de circa 12.000 de lei pe care o primește în urma activității desfășurate în cadrul Ministerului de Interne. Jurnalistul Mihai Rusu a adus recent în discuție acest subiect, în cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru PlaySport.

Cum încasează pensie dacă a lipsit opt ani din țară? Da, pentru că din cartea altui fost coleg de-ai mei de la ”Europa Liberă”, Liviu Vălenaș, ”Fabrica de spioni”, aflăm negru pe alb că, în anii ‘90, Ion Iliescu l-a avansat pe Țiriac la gradul de general SIE (Serviciul de Informații Externe), alături de Teodor Meleșcanu sau George Păunescu. Așa că există minime date pentru a suspecta că, și în zilele noastre, Țiriac este general SIE în rezervă!”, a spus el.

Urmăriți Playsport.ro și pe