Dezvăluirile lui Cătălin Botezatu după moartea lui Stephan Pelger. Ce a spus despre sinucidere fanul lui Dinamo: „Și eu iau”

Alex Cazacu 10.06.2023, 08:42
Dezvăluirile lui Cătălin Botezatu după moartea lui Stephan Pelger. Ce a spus despre sinucidere fanul lui Dinamo: „Și eu iau”

Pe 8 iunie 2023, la doar câteva ore după ce Stephan Pelger s-a sinucis Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri incredibile despre regretatul designer. Prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Botezatu a precizat că Pelger părea să fie fericit, atunci când s-au întâlnit ultima oară. Creatorul de modă s-a arătat foarte supărat și uimit de moartea acestuia.

Cătălin Botezatu, despre Stephan Pelger. Ce a spus fanul lui Dinamo despre sinuciderea cunoscutului designer

Joi, designerul Stephan Pelger (43 de ani) a fost găsit spânzurat într-un imobil din Sectorul 2 al Capitalei. Nu cu mult timp în urmă, el scria că îi este foarte dor de tatăl său care a murit în urmă cu aproximativ 4 ani. În plus, se pare că în ultima perioadă se confrunta cu insomnii și episoade de depresie, așa că lua unele medicamente care să îl ajute în acest sens.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei care l-au cunoscut îndeaproape pe Stephan Pelger. Prezent în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, celebrul creator de modă a mărturisit că Pelger părea să fie fericit și că nu înțelege de ce a recurs la acest gest.

„Nu îmi vine să cred. Acum câteva săptămâni era foarte happy, a mers, și-a făcut un implant de păr(…) Și eu iau medicamente de dormit, că nu pot să dorm. Dar nu medicamente puternice. Eu cred că depresia ține de fiecare. El a mai avut probleme și esențiale, și financiare. În fiecare an mergea la familia lui în Germania, mai era puțin ajutat.

Cât de disperat poți să fii… Era tânăr… Indiferent cât de rău ți-ar fi mers atelierul, afacerea, nu recurgi la așa soluții. Dar era foarte singur, seara când ajungea acasă era singur. Poate și asta l-a făcut să recurgă la gestul ăsta. Toți trăim la un moment dat departe de familie, dar asta e…”, a spus Cătălin Botezatu.

Cu ce echipă ține Cătălin Botezatu. Designerul a recunoscut tot

Mulți dintre fotbaliștii români poartă creații semnate de Cătălin Botezatu. În cadrul unui eveniment, celebrul designer a dezvăluit cu ce echipă ține, dar și cine este jucătorul lui preferat. După cum mărturisea chiar el, Botezatu admiră mai mulți oameni din fotbal, însă îi apreciază mult pe antrenorii cu care a lucrat peste hotare.

„Vreți să mă înjure toată lumea? Sunt dinamovist… M-am obișnuit să îmi iau înjurături, să înjure lumea după mine că sunt un câine de… Dar așa m-am născut, așa o să mor.

Îmbrac foarte mulți fotbaliști. Din trecut știu că se îmbrăca cu stil Adrian Mutu, el a fost etalonul. L-am văzut la fel de elegant și acum. Hagi este o emblemă. Este zeu. Mutu, la fel. A fost un fotbalist extraordinar”, a spus Cătălin Botezatu.

Urmăriți Playsport.ro și pe