Diana Munteanu, sperietură uriașă pe aeroport. S-a urcat de urgență pe scaune, ca să scape de cine i-a apărut în față

Alex Cazacu 21.09.2023, 15:53

Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a avut parte de o sperietură uriașă pe un aeroport din Belgrad. Diana Munteanu, căci despre ea este vorba, a povestit întâmplarea pe contul ei de social media. După ce s-a întâlnit cu animalul, cunoscuta prezentatoare s-a urcat imediat pe scaunele din aeroport.

Diana Munteanu, sperietură uriașă pe aeroport. Ce a speriat-o pe fosta soție a lui Claudiu Niculescu

În timp ce se afla în aeroportul din capitala Serbiei, Diana Munteanu a tras o sperietură grozavă. Frumoasa prezentatoare a dat nas în nas cu un șoricel. În ciuda dimensiunilor acestui animăluț, fosta soție a lui Niculescu s-a urcat pe scaunele din aeroport. Se pare că vedeta este de-a dreptul terifiată de șoareci.

Pe rețelele sociale, Diana a postat un clip în care apare stând în picioare pe scaunele aeroportului din Belgrad. Alături de filmarea cu pricina, prezentatoarea de televiziune a scris și un mesaj. După cum spune chiar ea, Munteanu are fobie de rozătoare.

”Dacă întreabă cineva ce căutam pe scaune azi noapte în aeroportul din Belgrad. A apărut un șoricel, iar eu am fobie de rozătoare”, a scris Diana Munteanu, la InstaStory.

Diana Munteanu a fost căsătorită cu Claudiu Niculescu

Diana Munteanu și Claudiu Niculescu au ajuns în fața altarului în anul 2007 și au un fiu împreună, pe David. Cu toate acestea, viața nu le-a rezervat un final fericit, iar în 2014, după șapte ani de căsnicie, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Chiar și așa, David a rămas centrul vieții lor.

Diana Munteanu, sperietură uriașă pe aeroport. S-a urcat de urgență pe scaune
Diana Munteanu, sperietură uriașă pe aeroport. De ce s-a urcat de urgență pe scaune

După separare, băiatul a rămas cu mama cu mama lui, iar cu Claudiu păstrează o legătură strânsă. Cei doi se întâlnesc ori de câte ori se ivește ocazia. Într-un interviu mai vechi, Niculescu a vorbit pe acest subiect.

”Nu am nici o restricție în privința vizitelor. Diana este foarte înțelegătoare și mă lasă să stau cu David cât vreau, când vreau, inclusiv să plecăm în vacanțe. Asta îi face bine copilului. Fiecare weekend după meci mi-l petrec cu David, facem diferite activități. Mergem la mall, la film, la locul de joacă”, spunea Claudiu, în 2015, pentru Click.ro.

Născut pe 24 iunie 2009, fiul lui Claudiu Niculescu și al Dianei Munteanu are acum 14 ani. David este un adolescent în toată puterea cuvântului și apare adesea în fotografiile pe care prezentatoarea le postează în mediul online.

Urmăriți Playsport.ro și pe