Dieta minune urmată de „Megan Fox de România”, presupusa iubită a lui Kamara. Cum a slăbit Gabriella Nastas de la 100 kg după ce a renunțat la sport

Alex Cazacu 23.09.2023, 10:32

Într-o emisiune TV, ”Megan Fox de România” a dezvăluit cum a reușit să câștige lupta cu kilogramele în plus. Gabriella Nastas, căci despre ea este vorba, a mărturisit că pe vremea adolescenței era destul de plinuță. De fapt, bătea spre 100 de kilograme, iar asta a recunoscut-o chiar ea.

Gabriella Nastas, despre cum a reușit să slăbească. ”Megan Fox de România” a avut aproape 100 de kilograme

La Antena Stars, Gabriella Nastas a dezvăluit cum a reușit să câștige lupta cu kilogramele în plus. Presupusa iubită a lui Kamara (s-au sărutat la un eveniment) a mărturisit că pe vremea adolescenței a avut probleme cu greutatea. În primii ani de liceu, vedeta mai, mai că ajungea la 100 de kilograme.

Conform spuselor sale, mai mulți factori au dus la creșterea în greutate. În primii ani de studii la oraș, ”Megan Fox de România” a fost nevoită să renunțe la sport, iar kilogramele în plus au început să apară.

”Am avut și eu la un moment dat aproape 100 de kilograme și am fost nevoită să slăbesc. (…) Când am împlinit 15 ani am fost nevoită să plec la studii în oraș. (…) În momentul în care am mers la studii, neavând posibilitatea de a continua cumva orele de sport.

Patru ani, kilogramele s-au tot adunat. A fost și pe bază hormonală și pe bază de stres. Au fost mai mulți factori care au contribuit și m-am trezit la un moment dat că aveam 85 de kilograme”, a spus Gabriella, la Antena Stars.

Și-a făcut propriul regim alimentar

Frumoasa vedetă a încercat multe diete pentru a slăbi, însă niciuna nu a avut succes. Asta până când Gabriella Nastas a decis să și facă propriul regim alimentar. Așadar, dacă vă întrebați care este dieta minune urmată de ”Megan Fox de România”, răspunsul l-a oferit chiar ea.

”Am încercat să țin tot felul de diete, am făcut și foamea, m-a luat și ambulanța, am leșinat pe holurile școlii, deci a fost urât de tot. (…) Mi-am făcut propriul regim alimentar, cu care, de altfel, am ajutat ulterior să slăbească sute de femei din Moldova. De doi ani sunt vegană”, a precizat Nastas.

Dieta minune urmată de „Megan Fox de România”, presupusa iubită a lui Kamara. Cum a slăbit Gabriella Nastas de la 100 kg
Dieta minune urmată de „Megan Fox de România”. Cum a slăbit Gabriella Nastas de la 100 kg

Kamara, despre relația pe care o are cu Gabriella Nastas

În urmă cu câteva săptămâni, Kamara a fost invitat la ”Xtra Night Show”. Printre subiectele discutate în platoul emisiunii a fost și relația dintre fostul concurent de la Survivor 2023 și Gabriella Nastas. Cei doi au fost surprinși în tandrețuri la o nuntă, iar la un moment dat sau sărutat.

Ei bine, fotbalistul din Naționala Artiștilor a ținut să facă lumină din acest punct de vedere. Kamara a recunoscut că a dansat cu Nastas la evenimentul respectiv, însă a dorit să lase o urmă de mister. Solistul trupei Alb-Negru a precizat că în imagini (difuzate în emisiunea respectivă) nu se vede clar că a sărutat-o pe buze și că sunt doar prieteni.

”Ce am făcut? Am dansat un pic. De fapt, voi n-ați văzut, că se vede cu spatele. De unde știți că am pupat-o pe buze și nu am pupat-o pe obraz? Suntem prieteni. Ne-am pupat și am rămas prieteni. Dacă ești prieten cu o fată se mai întâmplă să vă pupați așa. Suntem în 2023, dacă ești prieten cu o fată te poți pupa cu ea”, a declarat Kamara.

Urmăriți Playsport.ro și pe