Din ce e preparată licoarea verde pe care Călin Donca o consuma în fiecare dimineață: „Vei avea mai multă inteligență”. A dezvăluit ce se întâmplă după ce o bei

Catinca Giosanu 25.09.2023, 10:19
Din ce e preparată licoarea verde pe care Călin Donca o consuma în fiecare dimineață: „Vei avea mai multă inteligență”. A dezvăluit ce se întâmplă după ce o bei

Călin Donca a dezvăluit unul dintre secretele lui care îl ajută să rămână mereu energic și în formă. Cunoscutul om de afaceri a dezvăluit din ce e preparată licoarea verde pe care o consumă în fiecare dimineață. Băutura cu pricina a făcut minuni în cazul său.

Călin Donca, noi dezvăluiri din viața privată

Călin Donca, milionarul care a fost reținut de DIICOT Brașov pentru grup infracțional organizat și evaziune fiscală, a vorbit într-unul dintre videoclipurile sale postate pe rețelele de socializare despre sucul verde pe care îl consumă în fiecare dimineață. El a explicat că obișnuiește să bea acest suc de foarte mult timp pentru a avea un start al zilei plin de energie și pentru a-și menține sănătatea.

Facem rețeta pentru sucul verde, o să vezi ce simplu este dimineața în doar cinic minute să ai pregătită licoarea cu care îți începi ziua Și care te menține sănătos. Primul lucru de care ai nevoie din ingrediente este sucul de lămâie, după cum vedeți jumătate de pahar. După care celelalte ingrediente pe care le poți alege cum vrei tu, dar mai ales între ele să fie pătrunjel. Eu am mai pus și apio, pentru că îmi place modul în care funcționează și castravete, sau ce vrei tu în loc de castravete. Ideal ar fi să fie verde.”, a explicat controversatul afacerist.

”Sângele va sta sus în creier, nicidecum în stomac”

Milionarul din Brașov a mai spus că băutura verde este o licoare “a inteligenței“. Smoothie-ul pe care îl prepară zilnic, la primele ore ale dimineții, are o mulțime de beneficii asupra organismului uman. Iată despre ce este vorba:

Mai departe, aceste ingrediente se adaugă în Blender. Se amestecă undeva la 20 de secunde, după care vei vedea că se fac ca o pastă pe care e foarte greu să o consumi, de aceea, printr-o sită se va strecura lichidul, iar acest lichid mai departe se pune într-un pahar. Eu recomand o halbă pentru că e vorba de licoarea dimineții și cu cât bei mai mult cu atât vei avea mai multă energie, mai multă putere, mai mult inteligență. Pentru că sângele va sta sus în creier, nicidecum în stomac.”, a mai spus Călin Donca, într-un clip video pe care l-a postat pe contul său de TikTok.

@calin.donca Cum facem sucul verde #calindonca #healthyhabits #healthyliving #green #greenjuice #stayhealthy #fyp #foryou #foryoupage #tiktok ♬ original sound – Calin Donca

Urmăriți Playsport.ro și pe